Çalışmalar yine duvara takıldı…
ÖNDER Haber - Milas Belediyesi tarafından başlatılan ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen altyapı çalışmalarında bir kez daha tarihi kalıntılara rastlandı

ÖNDER Haber -
Milas Belediyesi tarafından başlatılan ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen altyapı çalışmalarında bir kez daha tarihi kalıntılara rastlandı.
Projesi Milas Belediyesi tarafından hazırlanan ve İller Bankası’nın desteğiyle başlatılan yağmur ve kanalizasyon hatlarının birbirinden ayrılması çalışması sürdürülüyor. Alt yapı çalışmalarının başlatıldığı günden bu yana, çalışmaların sürdürüldüğü pek çok noktada tarihi kalıntılara rastlanmıştı. Dün de, İnönü Caddesi’ndeki çalışmalar sırasında bir ‘tarihi duvar’ ortaya çıktı.
Duvarın hangi döneme ait olduğunun ve devamının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatılacağı öğrenildi.





