Çaltılık’ta da yangın vardı..

Önceki akşam üzeri Güvercinlik’teki yangınla mücadele sürerken, bu kez yangın haberi Milas’ın İzmir girişinde meydana geldi. Çaltılık bölgesinde makilik alanda başlayan ve ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangınla ilgili 1 kundaklama şüphelisi gözaltına alındı.

Çaltılık’ta da yangın vardı..
  • 31 July 2021, Saturday 10:38

Önceki akşam Milas’a bağlı Aydınlıkevler Mahallesi’nde zeytinlik ve makilik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine sevk edilen itfaiye ve orman ekipleri, yangına karadan müdahale etti. Rüzgarın etkisi ile geniş bir alana yayılan yangın, bir evi ve Milas Katı Atık Depolama Tesisi’ni tehdit etti.
Yangın söndürme ekipleri, alevlerin tehlike yarattığı noktalara konuşlanarak evin ve depolama tesisinin yangından zarar görmesini engelledi. Çıkış sebebi araştırılan yangın, yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı.
Yangının Meşelik Mahallesi´ndeki yangınla aynı saatlerde çıkması ekiplere zor anlar yaşattı. Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Meşelik’teki yangını takip ederken, gelen haber üzerine Milas’a dönerek, yangın söndürme çalışmalarını takip etti.

KUNDAKLAMA ŞÜPHELİSİ GÖZALTINDA

Yangının ardından Milas Emniyet Müdürlüğü ve Milas Jandarma Komutanlığı ekipleri, geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis ve jandarmanın ortak çalışması sonucu Sakarya'dan Milas'a geldiği belirlenen bir kundaklama şüphelisi, Milas Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık