Çamovalı’da Tokat’a sevgi seli…

Millet İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Çamovalı Mahallesi’nde alkışlar ve ‘Büyük Başkan’ sloganlarıyla karşılandı. Özellikle mahalleli kadınların yoğun bir sevgi gösterisiyle karşılaşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ‘Çamovalı’ya bahar çoktan gelmiş’ diyerek, gösterilen ilgiye teşekkür etti. İki muhtar adayının sergilediği demokratik tavır ise hem mahalle sakinleri, hem de seçim çalışmaları için giden siyasilerde memnuniyet yarattı.

Çamovalı’da Tokat’a sevgi seli…

Millet İttifakı ortakları CHP ve İYİ Parti yöneticileri, başkan adayı ve meclis listesinde yer alan isimler, önceki gün akşam seçim çalışmaları kapsamında gidilen ilçemize bağlı Çamovalı Mahallesi’nde coşkulu bir kalabalığın alkışları ve sloganlarıyla karşılandı. Mahalle Muhtarı Mustafa Ali Damgalı’nın seçimlerdeki rakibi ile birlikte sergiledi tavır ise, demokrasinin güzel bir örneğini oluşturdu.

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’ın da katıldığı programa; CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve üyelerinin yanı sıra, Millet İttifakı Meclis Üyesi Adayları, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Ahmet Yanıkoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Çamovalı Mahalle Muhtarı Mustafa Ali Damgalı’nın, Başkan Tokat ve ekibine, yapılan hizmetler nedeniyle tüm mahalle sakinleri adına teşekkür ederek ‘hoş geldiniz’ dedi.

İYİ Parti eski Milas İlçe Başkanı ve Millet İttifakı listesinden kontenjan adayı gösterilen Mehmet Çayırlı, Çamovalı mahalle sakinlerine dönük yaptığı konuşmada, ilçemizde Millet İttifakı’nın kuruluş gerekçelerini anlattı.

Çayırlı, Millet İttifakı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve Cumhur İttifakı adaylarının sarfettiği ‘zillet-illet’ ifadelerine ve HDP-PKK-FETÖ işbirliği iddialarına sert bir dille yanıt vererek; “Akıllarınca milleti kandıracaklarını zannediyor, kendi ayıplarını bizlere yükleyerek bizi kötülemeye-karalamaya çalışıyorlar. Milletin gözünde bu ittifakı, terör örgütü yandaşı gösterme gayretindeler. Ancak kendileri de gördü ki bu algı operasyonu bu defa tutmadı. Milletimizden bu iftiranın cevabını 31 Mart’ta sandıkta alacaklar.

Onlar istedikleri kadar bu iftira ve çamurları atsınlar, ittifak yaptığımız her yerde sonuna kadar adaylarımızın yanında olacak, seçimleri Millet İttifakı adaylarının kazanması için her türlü gayreti göstereceğiz. Bu anlamda sizlerden de Muğla Büyükşehir adayımız Sayın Dr. Osman Gürün ve Milas Belediye Başkan adayımız Sayın Muhammet Tokat için destek istiyor, Millet İttifakı listesine sahip çıkmanızı bekliyoruz” dedi.

Çayırlı’nın ardından söz alan ve kısa bir konuşma yapan CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ise Çamovalı Mahallesi’nde gördüğü tablonun seçim sonucuna da yansıyacağını, 31 Mart akşamı zaferi kutlamak için hep birlikte Atapark’ta olacakların söyledi.

Milletvekili Özcan; “Kuşkusuz bugüne kadar bizlere her türlü desteği verdiniz; ancak bu sefer sizden daha büyük bir destek istiyoruz. 31 Mart’ta onlara öyle bir ders verin ki hem yereldeki yöneticiler, hem de ülkeyi yönetenler bu dersi unutmasınlar. 17 yılda bu ülkeyi nereden nereye getirdiklerini, içeride ve dışarıda huzurun kalmadığını, bu milleti tanzim satış mağazalarına nasıl muhtaç ettiklerini görsün ve anlasınlar. Çiftçiyi, köylüyü, emekliyi, çalışanı, esnafı ihmal etmenin faturasını ödesinler. Ankara’yı, İstanbul’u ve daha birçok metropol şehri beton yığınlarına dönüştürdüler, şimdi gözlerini kıyı şehirlerine çevirdiler. Buraları da birer beton yığınına dönüştürüp yandaşlarına rant sağlamanın peşinde olanlara cevabınız, 31 Mart akşamı unutamayacakları bir ders niteliği taşısın” diyerek, 31 Mart günü 6 okun altına mührü basmalarını istedi.

“Çamovalı’ya bahar çoktan gelmiş”

Çamovalı Mahallesi’nde toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Milas Belediye Başkanı ve 31 Mart’taki seçimlere Millet İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı olarak girecek olan Muhammet Tokat ise konuşmasına; “Bu muhteşem tablo karşısında ne söylense azdır. Bu sıcak ve samimi karşılama ve coşkunuz için hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. Anlaşılan o ki Çamovalı’ya bahar çoktan gelmiş” diyerek başladı ve başkanlığı dönemindeki 10 yılı kısa başlıklarla anlattı.

Başkan Tokat konuşmasında şunları söyledi:

“Bu mahalle başta olmak üzere ilçemize bağlı tüm mahallelere özellikle ikinci dönemde Büyükşehir belediyemiz ile birlikte çok güzel hizmetler ulaştırdık. Elbette ihtiyaçların hepsini karşıladık diyemem. Daha yapılacak çok işimiz, gidilecek çok yolumuz var. Artık mahallelerimizden çok farklı talep ve istekler geliyor. Düğün yeri, spor sahası, içinde özellikle kadınların yararlanacağı aletlerin bulunduğu parklar, kütüphane gibi talepler geliyor. Elbette bunları birer birer yapacağız ancak mahalle sayımızın çok fazla olması nedeniyle bu istekleri 15 veya 20’li gruplar halinde ihaleye çıkarak yapacağız.

 

“Algı operasyonlarına aldanmayın”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve birçok ilçe belediye başkanlığı için kimi bağımsız, kimi de siyasi partilerden aday olan bazı isimler de seçimlere giriyor. Özellikle bağımsız adayların bu seçimi kazanma şansları yok. Burada yapılmak istenen, Millet İttifakı adaylarının ya da ittifakın olmadığı yerlerde Cumhuriyet Halk Partisi adaylarının kaybetmesini, AKP adaylarının kazanmasını sağlamaktır. Muğlalı seçmenin bu tuzağa düşmemesi gerekir. Sizlerden de bu konuda duyarlılık göstermenizi istiyorum.

Bugün gerçekten Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizin tüm mahallelerine ulaşımı sağlayan yollar asfaltlanmış, işaret levhaları ve yol bölme işaretleriyle vatandaşımıza yakışır güzel bir hizmet sağlanırken, yine MUSKİ aracılığıyla halkın su problemi önemli bir ölçüde çözüme kavuşmuştur. Elbette iş bitmez. İş bittiği zaman hayat bitmiş demektir. Her zaman yapılandan daha fazlasını vatandaşa ulaştırmamız gerekiyor. İYİ Parti ile yaptığımız ittifak sonucu oluşacak meclis üyelerimizle yeni dönemde sizlere bugüne kadar sağladığımız hizmetlerden daha fazlasını ulaştıracağız. Bu konuda hiç kimsenin en ufak bir tereddüdü olmasın.

Her şeyden önce bize olan güveninizi bugüne kadar boşa çıkarmadım. Sizlerin başını öne eğdirecek, utandıracak en ufak bir harekette bulunmadım. Bundan sonra da güveninizi asla boşa çıkarmayacağım. Gittiğim her yerde söylüyorum; şartlar ne olursa olsun asla şu üç şeyden vazgeçmeyeceğim: Birincisi, doğruluktan ve dürüstlükten, ikincisi halka olan hizmet aşkımdan, üçüncüsü de Atatürk’e ve Cumhuriyete olan bağlılığımdan…”

 

 TOKAT VE EKİBİNDEN AVŞAR-AĞAÇLIHÖYÜK ZİYARETLERİ…

Milas Belediye Başkanı ve CHP ile İYİ parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı’nın 31 Mart’ta yerel seçimlerde Milas Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat ve meclis üyesi isimler, her iki partinin yöneticileriyle birlikte önceki gün gündüz saatlerinde seçim çalışmaları kapsamında ilçemize bağlı Avşar ve Ağaçlıhöyük mahallelerini ziyaret etti.

 

"KAZANMAK İÇİN DEĞIL KAYBETTİRMEK ÜZERİNE SİYASET"

Her iki mahallenin sakinleriyle bir araya gelen Başkan Tokat, bir yandan iki dönemde belediyenin yaptığı hizmetleri anlatırken, diğer yandan da yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesinde yaşanan siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Başkan Tokat, hiçbir şekilde seçimi kazanma şansı olmayan bazı adayların, tamamen şahsi çıkar ve menfaat uğruna siyaset sahnesinde yer aldığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tokat mitinginde söylediği “Menfaatler uğruna partisini değiştirenler yarın gittikleri yere de ihanet eder" sözünü hatırlattı ve “Sanıyorum Sayın Cumhurbaşkanımızın bu sözü Muğla için de geçerlidir" dedi.

Milas Belediye Başkan Muhammet Tokat; “İçinde bulunduğumuz süreç açıkça gösteriyor ki bu adayların seçimi kazanma gibi bir gücü ve şansı yok. Bu yüzden sadece seçimi kaybettirmek için çalışmaktadırlar. Ankara ve İstanbul’u tüketen anlayış şimdi gözünü Muğla'ya ve koylarına dikmiş durumda. Amaçları Cumhuriyet Halk Partisi'nin elinden Muğla Büyükşehir Belediyesini almak ve bunun için uğraşmaktır. Bağımlı veya bağımsız bir adayın seçimi kazanma ve meclissiz belediyeyi yönetme gibi bir şansı yoktur. Bir partiden aday gösterilmedi diye başka partilerden menfaat arayanlara halkımız 31 Mart günü gereken cevabı verecektir” diyerek, Milas ve Muğla’da Millet İttifakı adaylarına oy istedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık