Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ÇED sürecine halkın katılımı toplantı daveti

DSİ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kemikler ve Yakaköy Mahallesi mevkiinde “Kemikler (Gökçeler) Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi ve Beton Santrali Projesi” ile ilgili Kemikler Mahallesi Köy Kahvehanesi’nde 9 Şubat Perşembe günü saat 11’de ÇED sürecine halkın bilgilendirilmesi ve sürece katılımı toplantısı yapılacak.

ÇED sürecine halkın katılımı toplantı daveti
  • 01 February 2023, Wednesday 14:48

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan gov tr’de yer alan duyuruya göre; DSİ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kemikler ve Yakaköy Mahallesi mevkiinde “Kemikler (Gökçeler) Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi ve Beton Santrali Projesi” planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Bilgilendirilmesi ve Sürece Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.

Detaylar için linki tıklayın.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1122080/tebligat-ve-duyurular-kurumsal-tebligat-ve-duyurular-ced-surecine-halkin-katilimi-toplanti-daveti

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis