Çetinkaya, “İktidara sarı kart gösterdik, kırmızı kartı da göstereceğiz”

CHP Milas İlçe Binası’nda geleneksel salı toplantısında partilileri ile bir araya gelen ve kısa bir açıklama yapan CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, “Bu seçimde iktidara sarı kart gösterdik, genel seçimlerde de kırmızı kartı göstereceğiz.” derken, Milas Belediye Başkanlığı’nı kazanan Topuz ise, “Sizleri hiçbir zaman mahcup etmedik, etmeyeceğiz. Milas’ın her bir köşesinde başımız dik olarak gezme kararlılığındayız. Başımızı öne eğdirmeyeceğiz.” Dedi.

Çetinkaya, “İktidara sarı kart gösterdik, kırmızı kartı da göstereceğiz”
  • 02 April 2024, Tuesday 15:23

Seçimlerin ardından ilk yapılan Gaziler Derneği ziyaretininin ardından CHP’nin geleneksel salı toplantısı yapıldı. Toplantıya CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkanlığı’nı kazanan CHP’li Fevzi Topuz, mevcut ve yeni seçilen belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

MİLASLI OLMAKTAN VE SİZLERİN İLÇE BAŞKANI OLMAKTAN BİR KEZ DAHA GURUR DUYUYORUM

İlk balkon konuşmasını CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya yaparken, Çetinkaya “Bu seçimde iktidara sarı kart gösterdik, genel seçimlerde de kırmızı kartı göstereceğiz. Artık yok öyle yağma. Atatürk’e hakaret edenler, cumhuriyetin değerlerine hakaret edip satanlara karşı 2028’de iktidarımızda buluşmak üzere, Fevzi başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum. Muhammet Başkanıma da teşekkürlerimi sunuyorum. Milaslı olmaktan ve sizlerin ilçe başkanı olmaktan bir kez daha gurur duyuyorum” diyerek, Muhammet Tokat ile Fevzi Topuz’u kürsüye davet edip, el ele tutuşup, birlik beraberlik mesajı verdiler.

“VATANDAŞ ATATÜRK’E, CUMHURİYETE, LAİKLİĞE, AYDINLIĞA SAHİP ÇIKIYOR VE ÇALIŞMAYI TAKDİR EDİYOR”

Daha sonra söz alan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz ise, “Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarımızın gösterdiği teveccüh ve destek 31 Mart’ta bizi yukarı çıkardı. Hizmet için yola çıktık dedik. Bugüne kadar hizmette kusur etmeyen değerli belediye başkanı arkadaşım ve eski üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da aynı kararlılık ve aynı çalışmalara devam edeceğimize söz veriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ne kuruluşundan bu yana dil uzatan AKP iktidarının 22 yıllık süresi sallantıda. İlçe başkanımızın da dediği gibi iktidara halk bir sarı kart gösterdi. İnşallah önümüzdeki seçimlerde bu kırmızı karta dönüşecektir. Belediye başkanı olarak partimizden umut bekleyen vatandaşlarımızın hiçbir zaman umudunu boşa çıkarmayacağız.  İşte Muğla, Ege ve Türkiye’nin her bölgesinde gösterilen bu başarı demek ki vatandaş Atatürk’e, Cumhuriyete, laikliğe, aydınlığa sahip çıkıyor ve çalışmayı taktir ediyor.  Vatandaşımızın bu teveccühünü hiçbir zaman inkar etmedik, etmeyeceğiz. Yarın mazbatayı alma ihtimalim yüksek. Mazbatayı aldığımız günden itibaren bize vatandaşlarımızın ilettiği sorunlara çözüm bulma konusunda çalışma yapacağız. Duracak zaman yok. Çünkü hemen çalışmaya başlayacağız diye söz verdik.  Belediye personelimiz ile birlikte Milas’ın 2 bin 300 kilometre karelik alanının her köşesine ulaşamaya çalışacağız. Destek olan partililerime ve siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Demokrasinin en uç noktası olan ve seçilen muhtarlarımızı da tebrik ediyorum.  Sizleri hiçbir zaman mahcup etmedik, etmeyeceğiz. Milas’ın her bir köşesinde başımız dik olarak gezme kararlılığındayız. Başımızı öne eğdirmeyeceğiz“ şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık