Cezaevi firarisi polisin dikkatiyle yakalandı…

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Cezaevi firarisi polisin dikkatiyle yakalandı…
  • 22 February 2017, Wednesday 6:54

İlçemizde polis kontrol noktasında araçlara yönelik yapılan uygulama sırasında görevli ekiplere sahte kimlik veren bir şahıs cezaevi firarisi çıktı… Şahsın üstünde ve oturduğu koltukta arama yapan ekipler bir miktar esrar ve metamfetamin maddesi de ele geçirdi…

İlçemiz İzmir yönündeki girişinde bulunan polis kontrol noktasında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliği ekipleri tarafından önceki gün akşam saatlerinde araçlara yönelik uygulama yapıldı.

Uygulama sırasında durdurulan yolcu otobüslerinden birinde bir şahsın hareketlerinden şüphelenen KOM Milas Grup Amirliği ekipleri kimlik kontrolü yaptı.

Şahıs ilk olarak Suriye ülkesine ait bir kimliği ekiplere verdi. Şahıs sürekli olarak şüpheli hareketlerde davranmasının ardından üstünde ve oturduğu koltukta arama yapıldı. Arama sırasında ekipler tarafından bir miktar esrar ve metamfetamin maddesi de ele geçirdi.

Ele geçirilen maddelerin ardından şahıs KOM Milas Grup Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınarak Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Şahsın emniyetteki sorgusunda vermiş olduğu kimliğin de sahte olduğu ortaya çıktı. Kendisinin aslen F.A. isimli Türk vatandaşı ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

F.A. emniyetteki işlemlerinin ardından Milas Adliyesi’ne sevk edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık