CHP haftalık toplantısını gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı geleneksel Salı toplantısını gerçekleştirdi.

CHP haftalık toplantısını gerçekleştirdi
  • 26 February 2020, Wednesday 12:00

CHP’nin haftalık toplantısına Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da katıldı. Toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe, tüm dünyayı etkileyen Coronavirüs nedeniyle Türkiye’de alınan önlemlerin yetersiz olduğunu iddia etti.
Göktepe ayrıca; MİŞTİ’nin 26-27-28 Şubat ve 4-5-6 Mart tarihlerinde düzenleyeceği tiyatroya davet etti.
17-25 Aralık sürecinde ortaya çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında olduğu iddia edilen telefon görüşmelerinin gerçek olduğuna ilişkin bilirkişi raporunun CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun avukatı tarafından mahkemeye sunulduğunu belirten Göktepe, “Şimdi yalanlayacak şeyleri de kalmadı. Bu tapeler gerçekmiş arkadaşlar. Ülkenin başındaki insan, ülkeyi nerelere getirmiş görüyoruz.” dedi.
Göktepe, “AKP ile altın çağını yaşadığımızı söylüyorlar. Çeyrek altın 2002 yılında 32 lira, bugün 530 lira. 2002’de dolar 1.45, bugün 6.15. Benzin 2002’de 1.48, bugün 7.10. Dış borcumuz 2002’de 129 milyar dolar, bugün 453 milyar dolar. Bu borcun haricinde hazinenin açıklayamadığı bir takım borçlar var. Bu paraların nereye gittiğini bilmiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Göktepe konuşmasının sonunda intihar olaylarının son dönemde artış gösterdiğini ifade etti ve Libya’da bir askerin şehit olduğunu ve sessiz sedasız defnedildiğini belirterek Allah’tan rahmet diledi.
Göktepe’nin ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat söz aldı. CHP İlçe Başkanı Göktepe’nin ifadelerine aynen katıldığını ifade eden Tokat, “Siyasal İslam dünyanın hiçbir yerine mutluluk götürmemiştir.’ diyerek, “Türkiye’de de bu gerçekleri sonuçlarıyla görmekteyiz. Umuyorum ki halkımızın idraki ve bu durumu tersine çevirecek yaklaşımlarıyla bir an önce bu durumdan kurtuluruz” dedi.  
8 Mart’ta sunucu Fatih Portakal’ın Milas’a geleceğini belirten Tokat, “Hem Kadınlar Günü, hem de Türkiye’nin genel durumu ile ilgili Fatih Portakal Milas’a gelecek. Pazar günü saat 14.00’te Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda olacak. Özellikle kadınlarımızı ve partililerimizi bekliyoruz.” dedi.
Tokat ayrıca, Pazar günü oynanacak olan Kocaeli BŞB Kağıtspor-Milas Belediyespor voleybol maçına tüm Milas halkını davet etti.
Toplantının sonunda partiye katılan Mert Kızıldağ ve Sevcan Gürakar’a rozetleri takıldı.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık