CHP heyetinden bir dizi ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Teşkilatı, Milas Ziraat Odası, Süt Birliği, Emniyet Müdürlüğü ve Milas Kaymakamlığı'na ziyaretlerde bulundu.

CHP heyetinden bir dizi ziyaret

İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin katıldığı ziyaretlerde gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
CHP'li heyet, ziyaretlerine Milas Ziraat Odası'yla başladı. MİZO Başkanı İsmail Atıcı ile bir araya gelen heyet, çiftçilerin sorunlarını masaya yatırdı. Burada konuşan CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe, “Çiftçilerimizin her zaman yanındayız” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaretler, Milas Süt Birliği’nde devam etti.
Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’i makamında ziyaret eden CHP’li heyetten Başkan Göktepe, başarılı faaliyetleriyle birliğin Türkiye genelinde ün yaptığını söyledi. Bu başarıyla gurur duyduklarını ifade eden Göktepe, CHP teşkilatı olarak ellerinden gelen her türlü yardımı bulunmaya hazır olduklarını kaydetti. CHP’li gruba süt ve ayran ikram edildi. Başkan Gezgin, yapılan ziyarete teşekkür etti ve Süt Birliği olarak yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. 
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, ziyaretlerine Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas İlçe Emniyet Müdürü Erman Akkaya ile devam etti.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık