CHP Heyeti’nden Kaymakam Gürel’e ziyaret

ÖNDER Haber –

CHP Heyeti’nden Kaymakam Gürel’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla il ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’tan oluşan CHP heyeti, Milas Kaymakamı Fuat Gürel’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban’ın beraberindekileri, Kaymakam Gürel’e tanıtması ile başladı.

İl Başkanı Alban, yaptığı konuşmada “Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ayrıca Milas’taki bütün kurumlarla uyumlu bir şekilde memleketimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, “Kaymakamımız; kişilik, insan ilişkileri olarak takdir edilecek bir insan. Milas, Kaymakamımızı, Kaymakamımız da Milas’ı sevdi. Sorun çözmede iyi bir kaptanlık yapıyor. Kaymakam beyin yöremize çok hizmetleri olmuştur, olmaya da devam ediyor. Mesela Milas’ın Gökçeler Köyünde bulunan İncirliin Mağarası ve Gökçeler Kanyonu hibe bir projeyle ilçemiz turizmine kazandırılmış çok önemli bir turizm yatırımıdır. Bu anlamda Ege bölgesinin en önemli projelerindendir. Bundan böyle buraya gelen, Kaymakamımız Fuat Gürel’in ismini daima burada yaşatacaktır” dedi.

Kaymakam Gürel de yaptığı konuşmada, “Önemli olan geldiğimiz yöreye bir şeyler katmak. Birlikte bir bütün halinde genelle, beraberce çalışmak, kalıcı bir şeyler bırakmaktır. İlk kaymakamlık görevim Muğla. Kavaklıdere ilçemizde çalıştım. Bu nedenle yöreye yabancı değilim. Görev dışında da dost, akraba ziyaretleri nedeniyle gelip gittiğim bir yerdi. Şimdi de Milas’tayım. Burada olduğum için çok mutluyum. Kurumlarımızla, STK’larımızla, yerel yönetimlerimizle, halkımızla beraber çalışıyoruz. Milasımız çok önemli bir şehir, bünyesinde çok fazla değeri barındırıyor. Bu değerleri toplumumuza, ekonomimize hep birlikte kazandırmalıyız diyerek Milas’a faydalı olabildiysem ne mutlu’’ dedi ve ziyaretlerinden dolayı heyet üyelerine teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık