CHP İl Başkanlığı’ndan bilgilendirme toplantısı

Adem KANKAYNAR -

CHP İl Başkanlığı’ndan bilgilendirme toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığı, il merkezi ve tüm ilçelerde düzenlediği toplantılarla, hem Muğla Büyükşehir Belediyesi, hem de ilçe belediyelerin çalışmalarını, CHP’li üyelerle paylaşıyor.

 

İl Başkanlığı tarafından ilçemizde düzenlenen bilgilendirme toplantısı öncesinde; CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri ve CHP’li belediye meclis üyeleri, ilk önce mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldiler.

Muhtarlara, Büyükşehir ve Milas Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aktarılırken, ardından Balavca Deresi’nde yapılan betonlama çalışmaları ve ilçemiz vahşi katı atık depolama alanında incelemelerde bulundular.

Programın son bölümünde ise Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda, Cumhuriyet Halk Partili üyelerle bir araya gelinerek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından, tamamlanan ve yürütülen belediye hizmetleri konusunda bilgilendirilmede bulunuldu.

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının bir benzerinin, içinde bulunduğumuz Nisan ayında, basına açık bir şekilde yapılacağı belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık