Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP İlçe Başkanı Göktepe’den AKP İlçe Başkanına gönderme!.. “İlçe Başkanı espriyi ve ironiyi anlayacak kapasitede değil”

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, seçimlerin iptal edilerek yeniden yapılacağı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için özellikle tatil bölgelerindeki CHP’li belediyelerin sosyal medya üzerinden yaptıkları esprinin, Milas Belediyesi tarafından da yapıldığını belirterek; “Bu espriye AKP İlçe Başkanı ilgisiz alakasız bir yorum yaptı. Anlaşılan o ki, Sayın İlçe Başkanı o espriyi ve ironiyi anlayacak kapasitede değil” dedi.

CHP İlçe Başkanı Göktepe’den AKP İlçe Başkanına gönderme!..  “İlçe Başkanı espriyi ve ironiyi anlayacak kapasitede değil”

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Milas Belediyesi tarafından sosyal medya üzerinden, “Milas’ımızın tatil bölgelerine, denizine, havalimanına ve hatta Bodrum’a geçerken mecburi kullanacağınız tek bağlantı kavşağımızı 23 Haziran’da kırıp döküp yenilemeye karar verdik. Yolumuz kapalı olacağı için 24 Haziran’da yola çıkabilirsiniz. Şimdiden iyi tatiller. Bu arada her şey güzel olacak” şeklinde yapılan espriyle ilgili olarak bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

“AKP Milas İlçe Başkanı Sayın Fahri Acar anlayamamış olacak ki, yaptığı yorumla oradaki espriyi ve ironiyi anlayamadığını ortaya koymuş.

Bildiğiniz gibi yakın bir tarihte Milas Belediyesi tarafından İstanbul seçimleriyle ilgili tamamen ironi ve espri olarak yapılan şeyi sadece Milas Belediyesi değil; Bodrum, Datça ve hatta Türkiye’nin birçok sahil şeridindeki belediyeler bu paylaşımı yaptı. Burada tamamen espri ve ironi söz konusu…

Maalesef ki AKP Milas İlçe Başkanı bu espriyi ve ironiyi anlayabilecek bir kapasiteye sahip değil. Bunu gördük. Kırıp dökmek orada bir espriydi, gerçeğine baktığımızda da kırıp dökenlerin kendileri olduğu ortada… Milas çevre yolundan geçen araçların çoğu, soluğu üç ayda bir sanayide alıyor. Çünkü çevre yolunun durumunu göz önünde bulundurursanız, delik-deşik olduğunu ve kullanılabilecek bir durumda olmadığını görürsünüz.

Bugün baktığımızda kırıp-döküp yol yapan kendileri… Bafa Gölü’nün kenarına baktığımızda yıllardan beri devam eden bir inşaat halinde… Kırıp-döküp yeniden yapıyorlar. Yatağan yolu yıllardır bitirilemedi. Bu kaçıncı taşeron firma bilmiyoruz. Yine ilçemizdeki otobüs garajının önündeki Akkent’te giden yola baktığımız zaman keza yine öyle…

Kırıp-dökmek onların işi... Biz sadece bir espri ve ironi yaptık. Bunu anlayacak kapasitede olsalardı zaten kendi seçmenlerine şunu derlerdi: ‘Oyunuza sahip çıkın, yazlık bölgelere gelmeyin.’ Kaldı ki söylediğim şeyi kendi genel başkanları teyit eder gibi ‘Yazlık bölgelere gitmeyeceğiz, oyumuza sahip çıkacağız’ şeklinde adeta kendi ilçe başkanını yalanlayan ve ona atıfta bulunan bir açıklama yapmıştır. Bunu da bir dip not olarak kamuoyuna aktarıyorum” dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis