Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe: “BAFA HALKINA VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ”

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, dün yazılı bir basın açıklaması yaparak, Ilbıra Dağı’ndaki ağaç kesimleriyle ilgili olarak, “Bafa halkına verilen sözlerin takipçisiyiz” dedi. 

CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe: “BAFA HALKINA VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ”

Göktepe’nin açıklaması şöyle:
“Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Bafa mahallemizde faaliyet gösteren özel bir maden firması 29 Ağustos’ta ilgili müdürlüğe başvurarak 632 metreküp ve 373 metreküp kızılçam ağaç kesim izni almıştır.

Ilbıra Dağı Koruma Platformunun 30.08.2019 tarihinde Bafa’da gerçekleştirdiği ve siyasi tarafların da katıldığı toplantıda AKP İlçe Başkanı Sayın Fahri Acar Milas Orman Müdürümüze telefon açmış ve söz alarak orada toplanan vatandaşlarımıza ‘’Kesinlikle ağaç kesimi olmayacak’’ sözünü vermiştir.

Verilen sözlerin unutulmadığı gibi, o gün bizlerinde belirttiği noktada bugün ve her zaman konunun takipçisi ve Bafa halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Şimdi basın yoluyla sormak istiyoruz.

Verilen sözler tutuldu mu yoksa verilen sözler unutularak kızılçam ağaçları kesildi mi?

Bizler kesinlikle maden çalışmalarına karşı olmadığımız gibi doğaya ve insana verilebilecek her türlü zarar ve tahribatın karşısındayız. 

Bu noktada bizler Bafa halkına verilen sözlerin takipçisiyiz. 

Kamuoyuna saygıyla.. “


 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis