CHP Milas İlçe Gençlik Kolları’ndan teröre tepki

ÖNDER Haber -

CHP Milas İlçe Gençlik Kolları’ndan teröre tepki

CHP Milas İlçe Gençlik Kolları tarafından yapılan basın açıklamasında, ülkemizde tırmanan terör olayları kınandı.

CHP Milas İlçe Gençlik Kolları tarafından dün öğlen saatlerinde Arastapark’taki parti binası önünde basın açıklaması gerçekleştirildi.

CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerinin katıldığı basın açıklamasında, CHP Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Akansu Özgül tarafından okunan metinde, özetle şu görüşlere yer verildi.

“Gün geçmiyor ki hayatımız bir saldırı, bir bombalama haberleriyle geçmesin. Ülkemizde yaşanan terör olaylarında sivil, asker, polis bütün vatandaşlarımız zarar görmektedir. Ülke olarak acımız büyük ve gerçekleşen terör saldırıları hepinizi kaygılandırıyordur. Ve maalesef ‘Acımız Büyük’ demek bile yetmiyor artık. Çünkü gençlerin sadece iş, gelecek korkularını bile düşünemediği, ölüm paniğinin çay içerken, eve dönerken, kafede otururken hayatımızın her anında soru işaretleriyle dolu olduğu onlarca vatandaşımızın her gün yaralandığı, yaşamını yitirdiği ve maalesef hastane kapılarında anne babaların sebepsiz yere evlatlarının ölüm haberlerini aldığı bir dönemdeyiz.

Cumhuriyetin her zaman koruyucusu olacak olan, biz CHP’li gençler öfkemiz bir kenara halkımızın geleceği için kaygılanıyoruz.

Bu toprakların neden kanla sulandığını, bu katliamların ve bu faşist eylemlerin sorumlularının neden daha önceden tespit edilmediğini, bu ülkede MİT’in ne iş yaptığını sormanın vatandaşlık görevi olduğunu düşünüyoruz.

Bizler Reyhanlı, Suruç, Sultanahmet Ankara ve Taksim Saldırılarında kaybettiğimiz vatandaşlarımız için; sizin kaosunuzda kaybettiğimiz asker, polis tüm şehitlerimiz için sizin değerini bilemediğiniz ‘Türkiye için ve Halkımız için’ yaşayacağız.” 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık