CHP’de Delege Seçimleri tamamlandı …

Adem KANKAYNAR -

CHP’de Delege Seçimleri tamamlandı …

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü, genel merkez tarafından öngörülen takvim ve talimat doğrultusunda ilçe merkezinde ve bağlı mahallelerdeki delege seçimlerini tamamladı.

400 kongre, 899 önseçim delegesi için Milas merkez ve bağlı mahallelerde sandık başına giden Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri, tüm sandık bölgelerinde tek liste üzerinden delegeleri belirledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütünün 10 Eylül 2017 tarihinde başlayan ve bir ay boyunca devam eden delege seçimleri tamamlandı.

Genel merkez tarafından belirlenen takvim doğrultusunda tamamlanan seçimlerde 397 kongre delegesi ve 890 önseçim delegesi belli oldu.

CHP Milas İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, ilçe merkezi ve mahallelerde yapılan seçimlerde 400 kongre delegesinden 397’si belirlenirken, aynı üyeler tarafından 899 önseçim delegesinden ise 890 delege belirlenerek seçimlerin fiilen tamamlandığını, ancak yasal anlamda sürecin 15 Ekim 2017 tarihinde sona ereceği belirtildi.

Tüzük gereği sandık bölgelerinde en az oy kullanacak üye sayısının 1/3 oranında olması gerekirken, katılımın oldukça yüksek oranlarda gerçekleştiğini belirten CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan; “Kimi yerlerde bu oran yüzde 85’i buldu. Bu anlamda tüm Cumhuriyet Halk Partisi üyelerimize, ilçe örgütümüz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık