CHP’den ‘Bahar Kermesi’

Adem KANKAYNAR -

CHP’den ‘Bahar Kermesi’

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü, Şehir Parkı önünde kurduğu standlarla bir kermes düzenledi. İlçe Başkanı Suat Özcan, bahar aylarına girilmesi nedeniyle ilçe örgütü olarak, birlik ve beraberliği, dayanışmayı arttıracak bir sosyal etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz, CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin de katıldığı bahar kermesine, Milas halkı da yoğun ilgi gösterdi.

CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamasında, “Kış aylarını geride bıraktığımız ve o güzel bahar aylarına girdiğimiz bugünlerde, ilçe örgütü olarak üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliği daha da pekiştirmek, dayanışmayı arttırmak ve halkımızla iç içe olmak adına böyle bir sosyal etkinlik düzenledik. Gördüğüm kadarıyla da hem partililerimiz, hem de Milas halkı etkinliğimize yoğun bir ilgi gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü olarak düzenlenen bu sosyal etkinliğe katkıda bulunan, destek veren ve katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık