CHP’DEN FEVZİ TOPUZ DA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI..

Önder Haber / A. Coşkun EFENDİOĞLU

CHP’DEN FEVZİ TOPUZ DA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI..

Milletvekilliği aday adaylığı için başvurular sürerken, üç dönem Milas Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra, 23.dönem Muğla Milletvekili olarak TBMM’de görev yapan Fevzi Topuz da, bugün 24 Haziran seçimleri için CHP’den milletvekiliği için aday adayı oldu.

Bugün Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde adaylık başvurusunu yapan Fevzi Topuz, “ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda, yeniden hizmet için milletvekili aday adayı olmak için bugün genel merkezimizde başvurumuzu yaptık. Bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Bilindiği gibi Muğla bu dönem 7 milletvekili çıkaracak. Özellikle AKP’de milletvekilliği seçimi için aday adaylığında rekor sayıda başvuru olurken, Muğla CHP’de sayı beklenenden daha az. Zamanın kısalığı nedeniyle ön seçim yapılamayacağı ve adayların Genel Merkezce tespit edileceği tahmin edildiğinden, Milas’tan da mevcut milletvekili Akın Üstündağ dışında, CHP İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek aday adayı olan Suat Özcan’la, Ören eski Belediye Başkanı Kazım Turan aday adayı olmuştu. Fevzi Topuz ve eski dönem CHP Muğla Milletvekillerinden Fahrettin Üstün'ün de bugün başvurusunu yapmasıyla, Milas’tan CHP milletvekilliği için aday adayı başvuru sayısı 5’e çıkmış oldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık