CHP’liler, 9 Eylül Kuruluş Yıldönümlerini Kutladı..

Önder Haber Adem KANKAYNAR

CHP’liler, 9 Eylül Kuruluş Yıldönümlerini Kutladı..

 

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluş yıldönümünü, 9 Eylül Pazar günü, Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak kutladı. CHP İlçe Yöneticileriyle, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin ve Milas Belediye Başkan Yardımcıları ile CHP’li Belediye Meclis üyelerinin katıldığı etkinlikte, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özgülergül de kısa bir konuşma yaptı.  Özgülergül konuşmasında “Değerli yol arkadaşlarım...

Bugün 9 Eylül Kurtuluşun ve kuruluşun yıldönümü.Birisi Güzel İzmirimizin Kurtuluşu, bir diğeri ise CHP’mizin kuruluşudur.Bu vesileyle toplanmış bulunuyoruz.

İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Çöllüoğlu, belediye başkanımız Sayın Muhammet Tokat kadın kolları başkanımız Sayın BerrizNaz ve Gençlik Kolları başkanımız Sayın Göksel Billur ile birlikte Genel merkezimizin düzenlemiş olduğu organizasyon için Ankara’ya gitmişlerdir.  Bu bakımdan İlçe başkanlığı vekili görevini ilçe sekreteri olarak ben yürütmekteyim.

Kurucumuz ve İlk Genel başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm kurum ve kurullarıyla dönüştürüldüğü ve 24 Haziran seçimleri itibariyle de “rejimin değiştiği” bir ortamda Atatürk’ün diğer eseri olan Cumhuriyet Halk Partisinin “95. Kuruluş yıldönümünü “ kutlamaya çalışıyoruz.

Ancak yılmadan mücadelemize devam edeceğimize, “Sevinç gözyaşlarıyla kutlayacağımız kuruluş yıldönümlerimizin” de geleceğine inancımız tam diyerek Çelenk sunumu için ilçe yönetici arkadaşlarımızı, belediye başkan yardımcılarımızı ve Meclis üyelerimizi davet ediyorum” dedikten sonra, hep birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koydular, saygı duruşunda bulundular ve İstiklâl Marşı’nı söylediler.

Aynı gün, Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde buluşan CHP’li milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkanları ise, partinin kuruluş yıldönümünü kutlama etkinliklerine Anıtkabir’I ziyaret ederek başladılar. Daha sonra Genel Merkez’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu il başkanlarıyla bir toplantı yaptı. Akşam ise, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin kuruluşunun 95.yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Sunay Akın ve Zülfü Livaneli Korosu tarafından verilen gösteriyi izledi. Etkinlikler kapsamında saat 19.00’da ATO Congresium’da Zülfü Livaneli Korosu tarafından konser verildi. Sunay Akın’ın “Bir Cumhuriyet Hikayesi” adlı gösterisini de sergilediği programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve milletvekilleri katıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık