Çiftçilere ‘İyi Tarım Uygulaması’ anlatıldı

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Çiftçilere ‘İyi Tarım Uygulaması’ anlatıldı

Milas Ziraat Odası ve Egetar Tarım Mühendislik işbirliğinde düzenlenen toplantıda, Milaslı çiftçilere iyi tarım uygulamaları konusunda eğitim verildi.

Milas Ziraat Odası ve Egetar Tarım Mühendislik’in işbirliğinde, Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda çiftçilere yönelik eğitim toplantısı düzenlendi.

Egetar Tarım Mühendislik Müdürü Uğurcan Karaçelik, Ziraat Mühendisi ve Tarım Danışmanı Ali Esmer, Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde görevli Ziraat Mühendisi Haluk Aydın’ın konuşmacı olarak katıldıkları toplantıda; Milaslı çiftçilere iyi tarım uygulamaları, bitki koruma ürünlerinin kullanımı ve imhası, hijyen ve ilk yardım gibi konularda ayrıntılı bilgi verildi.

Gün geçtikçe tarımın öneminin daha da arttığına işaret eden eğitimciler, sağlıklı ve katma değeri yüksek tarımsal ürünler yetiştirilebilmesi için tüm çiftçilerin gelişmeleri yakından takip etmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Toplantı sonunda bir konuşma yapan Egetar Tarım Mühendislik Müdürü Uğurcan Karaçelik, ekibi ile birlikte gerçekleştirdiği çalışmalarla iyi tarım ve organik tarıma destek veren Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’ya teşekkür etti.

Milas Ziraat Odası Meclis Toplantısı’na katıldığı için eğitim toplantısında bulunamadığını ifade eden Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, eğitim çalışmasının fayda sağlanmasını temenni ederek, etkinlikte emeği geçenlere ve katılım gösteren çiftçilere teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık