Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Çiftçiye, sıfır faizli kredi ile elektrik borcu faizlerinin P’sini silme imkanı

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Ziraat Bankası ile imzaladıkları protokol kapsamında çiftçilere elektrik borçları için 60 ay vadeli ve 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi verecek. Bu kapsamda elektrik borcu faizlerinin P’si silinerek, çiftçilere ve tarımsal sulama birliklerine destek sağlanacak.

Çiftçiye, sıfır faizli kredi ile elektrik borcu faizlerinin P’sini silme imkanı
  • 02 December 2022, Friday 14:10

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü faaliyetler ile her zaman çiftçinin yanında olan Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Ziraat Bankası ile yapmış olduğu iş birliğiyle, birikmiş elektrik borcu faizlerinin %50’sini silerek çiftçilere destek olacak.

Cumhurbaşkanı Kararı’yla 18.08.2022 tarihli Resmi Gazete‘de yayımlanarak yürürlüğe giren tebliğ kapsamında, Ziraat Bankası tarafından kullandırılacak “Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisi” ile çiftçiler ve sulama birlikleri, geçmiş dönem elektrik borçları için faizsiz beş yıl vadeye kadar ödeme imkanı ve yeni dönem elektrik borçları için de faizsiz, bir yıl vadeye kadar ödeme fırsatından faydalanabilecek.

Bu fırsattan faydalanmak isteyenlerin,  Aydem Perakende ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezlerinden Tarımsal Elektrik Borcu Kapama Bildirim Formu’nu temin ederek Ziraat Bankası şubelerine başvurmaları gerekiyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis