Çil, yeniden Milli Takım’da

ÖNDER Haber -

Çil, yeniden Milli Takım’da

Kuaförler, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu’nca düzenlenen yarışmada “Kuaförler Milli Takımı”na seçilebilmek için ter döktü… Düzenlenen etkinliğe katılan Milas Kuaförler, Berberler ve Güzellik Salonları Derneği Başkanı Erkan Çil de Milli Takım’da yer almayı başardı…

Türkiye Berber ve Kuaförler Federasyonu tarafından yaklaşık bir yıl önce başlatılan Milli Takım Şampiyonası elemeleri 25 - 27 Nisan tarihleri arasında Ankara düzenlenen final yarışmaları ile sona erdi.

Yeni Mahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde yapılan final gösterilerinde, 7 ayrı kategoride düzenlenen yarışmalarda Türkiye’nin en iyi 58 berberi de yer alarak milli takıma girebilmek için kıyasıya mücadele etti. 58 yarışmacının arasında Milas Kuaförler, Berberler ve Güzellik Salonları Derneği Başkanı Erkan Çil de yer aldı.

Bu yılın modasına uygun çalışmasıyla jüri üyelerinin beğenisi toplayan Çil, beş kişiden oluşan Milli Takım’da yer almayı başardı.

11 ilde 178 yarışmacının katıldığı Türkiye elemelerinin finalini tamamladıklarını belirten Çil, ilk defa berber, kuaför ve güzellik uzmanlarından oluşan bir milli takım oluşturulduğunu ifade etti.

Milli Takımın “Erkek Berberleri Saç Kesim”, “Salon Topuzu” ve “Tesettür” kategorilerinden oluştuğunu ve kendisinin de “Erkek Berberleri Saç Kesimi”nde yer aldığını belirten Çil, “1984 yılından beri mesleğimi severek yapıyorum. Rize’nin Çayeli’nden başlattığım mesleğimi daha ileri götürmek için çalışıyorum. Daha önce de 1994 – 2000 yılları arasında milli takımda yer almıştım. 1997 yılında İstanbul’da düzenlenen yarışmada bu alanda dünyanın en büyük kupası olan Grand Prix’i almıştım. Yeniden Milli Takım’da yer aldığımdan dolayı çok mutluyum. Bu başarının elde edilmesinde maddi ve manevi desteği bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim’e, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer’e, Muğla Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Özcan Çolakol, ilçemizin işadamları İhsan Aşçıoğlu’na, Soner Velioğlu’na, Hasan Topaloğlu’na ve Metin Özdemir’e ve bu süreçte yaptıkları haberlerle destek olan basınımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Milas Kuaförler, Berberler ve Güzellik Salonları Derneği üyelerinin de her zaman yanında yer aldığını ifade eden Çil, başarıların birlik ve beraberlikle geldiğine dikkat çekti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık