Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CKD ÜYELERİNDEN BAŞKAN TOKAT’A TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Kadınları Derneği Milas Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenledikleri etkinliklere verdiği destek için Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

CKD ÜYELERİNDEN BAŞKAN TOKAT’A TEŞEKKÜR
  • 13 November 2019, Wednesday 9:54

Yönetim kurulu üyeleri ile beraber Başkan Tokat’ı makamında ziyaret eden Dernek Başkanı Nurgül Çöllüoğlu  etkinliğe destekleri için teşekkür ederek gelecek yıllarda da bu etkinliklerin devam edeceğini dile getirdi. Çöllüoğlu ve dernek yönetimi Başkan Tokat’a bir de yağlı boya resim hediye etti.
Çalıştay ve sergiyi gerçekleştirmekten büyük keyif aldıklarını belirten CKD Milas Şube Başkanı Nurgül Çöllüoğlu, “Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümü sebebiyle düzenlemiş olduğumuz resim çalıştayı ve sergisi, ve aynı gün akşam Cumhuriyet balosu yoğun ilgi gördü ve büyük bir coşkuyla Cumhuriyet Bayramı kutlandı. Bu anlamda etkinliklerimize  verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.” dedi.
Çöllüoğlu son olarak “Dernek olarak 3 öğrencimize burs  sağlıyorduk.Ressamlarımız tarafından çalıştay boyunca yapılan resimler Cumhuriyet balosunda açık arttırma ile satıldı. Elde edilen gelir ile de 3 öğrencimize daha burs imkanı sağlayacağız” dedi.
Ziyaret için Cumhuriyet Kadınları Derneği Milas Şubesi’ne teşekkür eden Başkan Tokat bu tür etkinliklerin her zaman destekçisi olacağını dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis