ÇKS başvurularında son 2 gün...

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

ÇKS başvurularında son 2 gün...

Yaptığı açıklamada, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurusu için son 2 güne girildiğine dikkat çeken Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, çiftçilerin çeşitli desteklemelerden yararlanabilmeleri için bir an önce başvurularını yapmaları çağrısında bulundu.

Atıcı, ÇKS başvurusu bulunmayan çiftçilerin yıl içinde mazot, kimyevi gübre, yem bitkileri, fark ödemesi gibi tarımsal faaliyetlere ilişkin desteklemelerden yararlanmalarının ...

mümkün olmadığını belirterek ÇKS kayıtlarında son iki güne girildiğini anımsattı ve “Milas genelinde şu an ÇKS kaydını yaptırmayan çiftçilerimiz var. Kayıtlar bugün ve yarın devam edecek. 30 Haziran Cumartesi günü başvurular tamamlanmış, bitmiş olacak. Çiftçilerimizin bu kayıtları bir an önce yaptırmalarında büyük fayda var. ÇKS kaydı olan çiftçilerimiz mazot, gübre, yem bitkileri, fark ödemesi gibi tarımsal faaliyetlere ilişkin desteklemelerden yararlanabiliyorlar. Ancak kaydı olmayan çiftçilerimiz bu desteklemelerden mahrum kalıyor.Ayrıca bu kayıtlar tamamlandığında kayıt süresi uzamayabilir.Bu nedenle son iki günü iyi bir şekilde değerlendirelim” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık