Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“Çocuklar İstismar Edilmesin!”

MİLAS BELEDİYESİ ZABITASI VE MİLAS SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DİLENCİ OPERASYONU

“Çocuklar İstismar Edilmesin!”
  • 30 January 2023, Monday 17:11

Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Milas Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile birlikte yaptığı uygulamada 10 yetişkin, 7 çocuk dilenci yakaladı.

Vatandaşların dini ve insani duygularını istismar ederek para kazanan dilencilere yönelik yürütülen uygulamalarını sürdüren Milas Belediye Zabıtası, dilencilere yönelik gerçekleştirdiği uygulamalarına devam ediyor.

Milas’ta vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve kavşaklarda dilencilik yaptırılan çocuklar için harekete geçen Zabıta ekipleri, çocukları dilendirdiği belirlenen şahıslar hakkında 5326 sayılı Kabahatler Kanunu gereğince yasal işlem ve cezai işlem uyguladı.

Milas Zabıta Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede; “Dilenmek ne kadar suçsa, dilendirmek de bir o kadar suçtur. Çocuklarımız para uğruna sokaklarda istismar edilmesin. Milas halkı olarak dilencilik istismarına geçit vermeyelim. Çünkü vereceğimiz her kuruş onları sokağa daha da mahkum edecektir. Vatandaşlarımızdan ricamız doğru insanlara, doğru zamanda, doğru yerde yardımda bulunmalıdır.” denildi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis