Daha 19 yaşındaydı …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Daha 19 yaşındaydı …

İlçemize bağlı Fesleğen mahallesinde ikamet eden 19 yaşındaki Oğuzcan Avcı adlı genç, motosikleti ile Bodrum’a giderken direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaza yaptı. Jandarma kontrol noktasına yakın bir yerde kaza yapan genç, önce Özel Bodrum Hastanesi’ne ardından da Muğla’ya sevk edildi ancak yolda hayatını kaybetti.

Henüz bilinmeyen bir nedenle, kullandığı motosikletin direksiyon hâkimiyetini kaybeden 1999 doğumlu Oğuzcan Avcı adlı gence ilk müdahale yoldaki diğer araç sürücüleri tarafından yapıldı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesiyle kaza mahalline gelen sağlık görevlileri, Avcı’yı ambulansla Özel Bodrum Hastane’sine sevk ettiler. Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla’ya sevk edilen Oğuzcan Avcı, Milas girişinde fenalaştı. Ambulansla bu kez 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne götürüldü, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Henüz 19 yaşında olan ve ilçemiz Fesleğen mahallesinde ikamet eden Oğuzcan Avcı’nın yakınları, kazayı haber alır almaz önce Bodrum’a, sonra da 75. Yıl Milas Hastanesi’ne koştular. Hastane önünde iyi bir haber bekleyen ailesi ve yakınları, ölüm haberiyle adeta yıkıldılar.

Güvenlik güçleri ise meydana gelen kazanın oluş şeklini belirlemek için soruşturma başlattı ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık