“Daha çok çalışırsak; Milas da, Muğla da, ülkemiz de daha güçlü olur”

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

“Daha çok çalışırsak; Milas da, Muğla da, ülkemiz de daha güçlü olur”

Ege ve Akdeniz’de otellere gıda tedarikçiliği yapan firmanın 60 kişiye istihdam olanağı sağladığı Milas tesislerinin açılışında konuşan Vali Çiçek “Daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız” dedi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, Ege ve Akdeniz bölgesinde faaliyet gösteren otellere ve tatil köylerine gıda tedarik eden firmanın Milas tesislerinin açılış törenine katıldı.

Törene Vali Çiçek’in yanı sıra Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Firma Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Mağripli ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende yaptığı konuşmada, her zamankinden daha fazla çalışmaya ihtiyacımız olduğunu söyleyen Vali Çiçek, “19 Mayıs, Türk tarihinde önemli başlangıçların yapıldığı bugün, bizi İstiklal Harbimizi zaferle sonuçlandırmaya, ardından yeni devletimiz olan Cumhuriyetimizi kurmaya götürmüştür. Bu önemli günde bu tesislerin açılışına katılmaktan kıvanç duyuyorum” dedi.

Açılan tesislerde 60 kişinin istihdam edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çiçek, “Muğla’da yatırımcılara destek olan bir anlayışı hayata geçirdik. Devletimiz artık daha dinamik. Vatandaşımızın ve özellikle yatırımcımızın işleri daha hızlı ve etkin şekilde yapılıyor. Ama bunu da yeterli görmüyorum. Çok daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz, daha fazla ter dökeceğiz. Daha çok çalışırsak; Milas da, Muğla da, ülkemiz de daha güçlü olur” dedi.

Vali Çiçek, konuşmasını açılışı yapılan tesislerin firmaya hayırlı, bereketli kazanç getirmesini dileyerek, “Milas’ın ve Muğla’nın büyümesine, gelişmesine, hedeflerine yürümesine verdiğiniz katkılar için firma yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık