DEM Parti Milas Eş Başkanı Sedat Polat: “OYLAR NAMUSTUR, NAMUS SATILMAZ!”

“Partimizin kendi adayları vardır. Başka hiçbir partiyi desteklemiyoruz.” “Özellikle bizi yok sayan ve inkar eden AKP-MHP faşizmine verecek tek bir oyumuz yoktur.”

DEM Parti Milas Eş Başkanı Sedat Polat:  “OYLAR NAMUSTUR, NAMUS SATILMAZ!”

DEM Parti Milas ilçe Eş Başkanı Sedat Polat, dün parti binasında bir basın açıklaması yaparak, “oylar namustur, namus satılmaz” dedi.

31 Mart seçimlerine bir hafta kala, DEM Partililer, son bir-iki gün içindeki kimi gelişmelerle ilgili olarak bir basın toplantısı yaptılar. DEM Parti’nin bütün ülke çapında olduğu gibi Milas’ta da kendi Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üye Adayları ile 31 Mart Yerel seçimlerine katıldığını ve hiçbir başka partiyi desteklemediğine vurgu yapan DEM Partililer, DEM Parti Milas Belediyesi Eş Başkan Adayı Cumali Çelik, Milas Belediye Meclisi üyesi adayları Ahmet İşçi ve Bedrettin Duyğu’nun katıldığı bir basın açıklaması yaptılar.

AKP’nin Cumhur İttifakı adayı Rüştü Yiğitkaya’nın, seçim süreci ile ilgisi olmayan bir partililerinin iftar yemeğinde ve daha sonra yine bir arkadaşlarının yemeğine katılarak, buralarda yaptığı konuşmalarla, DEM Partililerin sanki kendisini desteklemekteymiş gibi anlaşılabilecek ve kendi üyeleri tarafından da tepkiyle karşılaşan söylemleriyla ilgili olarak bir açıklama yapmak zorunluluğu doğduğunu belirtip, bir açıklama yapmak gereğinin ortaya çıktığını belirttiler.

İlçe Eş Başkanı Sedat Polat, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Değerli basın ve değerli halklarımıza duyurumuzdur.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere son birkaç gün kala, Milas özelinde bizim partimiz ile alakası olmayan farklı sesler ve kirli politikalar, bizim bilgimiz dahilinde imiş gibi, fısıltılar ve dedikodular halinde yayılmaya çalışılıyor.

Bu yıpratma politikası ile yaratılmak istenen algı, bizler (DEM) üzerinde denenen politikalardır. Hiçbir algı operasyonu ve çıkar peşinde koşan yaklaşım ve girişimler emek ve bedelle yaratılan bu değerlere etki edemiyeceği gibi, halkımız buna göz yummayacaktır.

Şunu herkes bilsin ki, DEM parti mensupları olarak Türkiye genelinde ve Milas özelinde hiçbir siyasi partiyi desteklemiyoruz. Özellikle bizi yok sayan ve inkar eden AKP-MHP faşizmine verecek tek bir oyumuz yoktur.

Biz DEM parti olarak Türkiye’nin üçüncü partisiyiz. Halklar adına demokratik muhalefeti temsil eden tek partiyiz. Partimizin duruşu ve tavrı da nettir.

Milas’ta kirli siyasetin içerisine girenler ve kendilerine halkımız ve partimiz tarafından bir misyon biçilmemesine rağmen, kendilerine “kanaat önderi” gibi göstermeye çalışanlar, bizi bağlamadıkları gibi temsil de etmiyorlar.

Partimizin net ve kesin tavırları bu yöndedir. Partimizin bu net duruşu ile 31 Mart yerel seçimlerinde halkımız bu kirli ve amaçlı politikayı boşa çıkararak, kendine yakışır iradesine ve partisine sahip çıkacak ve kendi adaylarının arkasında duracaktır.

Basını ve halklarımızı saygıyla selamlıyoruz.

Oylar namustur, namus satılmaz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık