“Demek ki insanlık ölmemiş!”

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

“Demek ki insanlık ölmemiş!”
  • 24 November 2017, Friday 7:26

 

Dün Güllük’te, “insanlık halâ ölmemiş” dedirten ‘çok güzel’ bir olay yaşandı.

Milas 49 No’lu Güllük Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Kırçın, Güllük Garajı minibüs durağında bulduğu ve içinde para, kredi kartları ve pasaport bulunan çantayı sahibine teslim etti.

Kırçın, örnek davranışıyla büyük takdir topladı, çantayı unutan yurttaşımıza büyük bir mutluluk yaşatıp “insanlık ölmedi” dedirtti.

Milas 49 No’lu Güllük Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Kırçın, dün öğlene doğru saatlerde durakta bir çanta buldu. İçinde 6550 euro para, kredi kartları ve pasaport bulunduğu öğrenilen çantanın, Işık İzmirlioğlu adlı yurttaşımıza ait olduğunu belirleyen Kırçın, yaptığı araştırma sonucunda çanta sahibinin, Milas’a gitmek üzere dolmuşa binip yola çıktığını tespit etti. Dolmuş şoförüyle irtibata geçen Kırçın, çanta sahibiyle görüşerek çantayı teslim etmek üzere buluşma ayarladı ve çantayı sahibine Güllük Garajında teslim etti.

Kooperatifi Başkanı Osman Kırçın’a teşekkür eden Işık İzmirlioğlu, “Bir anlık dalgınlıkla çantayı unutmuşum. Bir alışveriş ödememiz vardı. Açıkçası çantamı bulma umudum çok azdı. Emekli bir insan olarak çok üzülmüştüm. En az çantamı bulmak kadar, bu zamanda böyle insanlar olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Demek ki insanlık ölmemiş. Başta Osman Bey olmak üzere, bu mutlu sonucu oluşturan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık