DenizBank ile Aytaş Hayvancılık işbirliği

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

DenizBank ile Aytaş Hayvancılık işbirliği

DenizBank ile Aytaş Hayvancılık’ın gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında üreticilerin, Üretici Kartları ile satın alacakları yem, gübre, tohum, zirai ilaç, diğer tarımsal girdiler ve veterinerlik hizmetleri için 6 aya varan vade ve uygun faiz avantajlarından yararlanabilecekleri bildirildi.

 

“Üreticimizin yanında

yer alıyoruz”

Denizbank Milas Şube Müdürü İsmet Aloğlu ve Tarım Bankacılığı Portföy Yönetici Melih Tarhan’ın hazır bulunduğu imza töreninde, işbirliğini hayata geçirmekten duydukları mutluluğu dile getiren DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, “DenizBank olarak faaliyetlerimiz ve tarım bankacılığı alanında gerçekleştirdiğimiz hizmet ve uygulamalarımızla her zaman ve her yerde üreticimizin yanındayız. Özel bankalar arasında % 37 pazar payımız ile liderliğimizi devam ettiriyoruz. Türkiye ekonomisi için çalışmalarımızı sürdürürken, tarımın modernizasyonu ve yeni tarımsal projelerin üretilebilmesi için ihtiyaç duyulan her türlü finansman ve danışmanlık desteğini sağlıyoruz. İyi günde de kötü günde de üreticimizin yanıbaşında yeralıyoruz. Başta Üretici Kartımız olmak üzere tüm Tarım Bankacılığı ürün ve hizmetlerimiz ile çiftçimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı ve yüzlerini güldürmeyi hedefledik, bu yönde sektörümüzün önemli paydaşları ile işbirlikleri gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz. Tarımsal bayiler ile yaptığımız anlaşma kapsamında çiftçilerimize cazip fırsatlar sunuyoruz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti vermek üzere tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

“Milas üreticilerine hayırlı

uğurlu olmasını diliyoruz”

Aytaş Hayvancılık ve Veterinerlik Ltd. Şti yetkilisi Talat Aydın da, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, özetle şunları söyledi:

“Bölgemizde ilk modern süt sığırcılığı işlemesi ve ilk özel süt toplama merkezi organizasyonu firmamız tarafından kurulmuştur. Milas hayvancılığının bu kadar gelişip ileri gitmesinde yapmış olduğumuz bu girişimler kaldıraç görevi üstlenmiştir. Bizden sonra da diğer girişimci arkadaşlarımızın bu sektördeki girişimleri ile Milasımız hayvancılığı şaha kalkmıştır. Çevre ilçelere baktığımızda Milas hayvancılığının ne kadar gelişmiş ve ileri gitmiş olduğunu görmekteyiz. Öncülüğünü yaptığımız bu sektörün Milasımızda daha da ileri gitmesi için misyonumuz gereği öncü ve yenilikçi çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Denizbank ile yapmış olduğumuz işbirliği ile üreticilerimiz hem Denizbank’ın Selimiye ve Bafa’da bulunan ATM’lerinden süt paralarını çekebilecekler, hem de 6 aya kadar sıfır faizli olarak Denizbank Üretici Kart ile firmamızdan yem, veteriner hizmetleri ve diğer çiftlik ekipmanları ihtiyaçlarını karşılayabileceklerdir.

Bu işbirliğinin, tüm Milas üreticilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık