Denizbank’tan MİTSO üyelerine çağrılar var

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Denizbank’tan MİTSO üyelerine çağrılar var

Denizbank’ın Milas ve Milas Bodrum Havalimanı Şubelerinin yöneticileri, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MİTSO) ziyaret ederek bankalarının uyguladığı krediler ve diğer faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulunarak MİTSO üyelerine de öncelikli hizmet vermek istediklerini, ayrıca bankalarının özellikle emekliler için çok uygun ve çok özel uygulamaları olduğunu belirtip, emeklilere 550 TL’ye varan promosyonları olduğunu dile getirdiler.

Denizbank’ın Milas Şubesi Müdürü İsmet Aloğlu ve şubenin Portföy yöneticisi Ahmet Kabaçam ile Milas Bodrum Havalimanı Şubesi Müdiresi Deniz Dönel ve Portföy yöneticisi Yasin Oruk, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek bankaların MİTSO üyelerine sunabileceği bankacılık hizmetlerini anlattılar.

Bankalarının en önemli hizmetlerinden birinin kısa bir süre önce başlatılan “Çek Gönder” kampanyası olduğunu söyleyen şube yöneticileri, çekin vadesini beklemeden Denizbank’tan nakite çevirebilme olanağı olduğunu belirterek, “Çek kullanan müşterilerimiz, çekin vadesini beklemeden çeklerini nakite çevirebiliyorlar. Bunun için çeklerinin fotoğrafını cep telefonlarıyla çekip banka şubemize gönderdiklerinde, kendileri şubemize gelene kadar gereken işlemler yapılıyor ve geldiklerinde de birkaç dakika içinde çeklerini nakite çevirebiliyorlar” dediler.

Denizbank’ın Milas Bodrum Havalimanı Şubesi Müdiresi Deniz Dönel, banka olarak özellikle emeklilere yönelik çok özel kampanyaları olduğunu belirterek, “Bu özel fırsatlardan yararlanmak üzere tüm emekli MİTSO üyelerini şubelerimize davet ediyoruz” dedi.

Denizbank Milas Şubesi Müdürü İsmet Aloğlu da, bankalarının emeklilere yönelik hizmetleri hakkında, “Denizbank şubelerinde emeklilerimize öncelikli sıra veriyoruz. Ayrıca hesap işletim ücretlerinden muafiyet uyguluyoruz. İnternetten ücretsiz havale ve EFT yapmalarını sağlıyoruz. Kiralık kasa kullanımında emeklilere özel yüzde 25 indirim yapıyoruz. Kredilendirmede de emeklilerimize öncelik tanıyoruz. İhtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranları ve avantajlar sağlıyoruz. Emeklilerimizin elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturası kampanyalarımızla yıllık 240 TL’ye kadar indirim kazanma fırsatı oluyor. Anlaşmalı işyerlerinden de emeklilerimize yüzde 25’e varan indirimler uygulanıyor. Ayrıca emeklilerimizin fatura, kira, aidat gibi düzenli ödemelerini ücretsiz yapıyoruz” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Denizbank’ın her iki şube müdürüne ziyaretleri ve bilgilendirici açıklamaları nedeniyle teşekkür ederek, “Özellikle emeklilerimize yönelik çok ilginç hizmet önerilerinde bulundunuz. Biz de önerilerinizi üyelerimize ileterek bankanızın sağladığı bu fırsatları duyuracağız. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık