Destek veren işadamına teşekkür

ÖNDER Haber -

Destek veren işadamına teşekkür

ADD’nin kampanyasına önemli destek

Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, ADD tarafından burs verilen öğrenciler için başlatılan “Karanlığa Bir Mum da Sen Yak” kampanyasına 10 bin TL bağışta bulunan YÖN Otomotiv yöneticilerinden Burak Manisalı’ya plaketle teşekkür etti.

Dün saat 15.30’da ADD Milas Şubesinde düzenlenen plaket törenine katılan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, “Burak Manisalı kardeşimiz henüz 23 yaşında. Genç olmasına rağmen hem eğitim alanında kendini geliştirmiş, hem de yatırımcı işadamı yönünde. Kendisiyle daha önce yaptığımız bir sohbet sırasında ilçemizde ADD ile ilgili yapılacak her türlü çalışmaya seve seve destek vereceğini söylemişti. Biz de kendisine ADD Milas Şubesi’nin burs alanında yaptığı girişimlerden bahsettik. Burak da seve seve destek vereceğini söyledi. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Manisalı’nın geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilen etkinlikte ADD’ye büyük bir destek verdiğini belirten ADD Milas Şube Başkanı Ali Ayaz ise, “Öğrencilerimize destek verebilmek için bazı çalışmalarımız oluyor. Bu çalışmalar doğrultusunda kendisi çok önemli bir katkıda bulundu. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrencilere destek olunması adına kendisine fırsat tanındığı için ADD’li yöneticilere teşekkür eden Burak Manisalı, “İnşallah sizlerin aracılığı ile öğrencilerimiz eğitim alanında daha da başarılı olacaklar. Ülkemizde eğitimin önemi her geçen yıl daha da çok artıyor. Bizler eğitimimizin daha iyi yerlere gelmesi çabası içerisindeyiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık