Dikkat: 30 Aralık’ta elektrik kesintisi!

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

Dikkat: 30 Aralık’ta elektrik kesintisi!

TEİAŞ 21. Bölge Müdürlüğü, Muğla İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Yeniköy Termik Santrali Trafo Merkezi’nde 2017 yılı 154 kV bara gerilim trafolarının test işlemleri, 154 kV ana bara ayırıcılarının bakım onarım çalışmaları ile Yeniköy ve Kemerköy Termik Santralleri OBS fiderlerinin direk, hırdavat kontrollerinin gerçekleştirilmesi yönünde 30.12.2017 Cumartesi günü 10:00 - 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, çalışmalar kapsamında ilçemize bağlı Bayır, Gürceğiz, Akçakaya, Çakıralan, Dereköy, Pinar, Sekköy, Çamlıca, Kalem, Yoğunoluk, Hüsamlar mahalleleri, TKİ Bağdamları ve Sekköy, YEAŞ Sosyal Site, YEAŞ Dereköy ham su pompaları ile Ören’de Belediyeye ait içme suyu ve Kemerköy Termik Santrali A-4 Kömür Hazırlama Tesislerine ve Menteşe ilçesine bağlı Dağpınar ve Zeytinköy mahallelerine belirtilen gün ve saatler arasında enerji verilmeyecek.

Aynı gün ve saatler arasında ayrıca ilçemize bağlı Ören, Alatepe, Kultak, Çökertme, Gökbel, Bozalan ve Türkevleri Mahalleleri ile Menteşe ilçesi Sarnıç Mahallesi’nin Akbük mevkii ve Bodrum ilçesi kısıt koşulları kapsamında enerjilendirilecek. Ancak kısıt şatlarının oluşması durumunda, belirtilen yerleşim merkezleri ile özel trafolu müşterilere elektrik verilemeyebilecek.

Açıklamada ayrıca, enerji verilmeyeceği belirtilen yerleşimlerdeki tesislerinde bakım planlayan ilgililerin kendi güvenlik önlemlerini almalarının gerektiğine dikkat çekilerek, “TEİAŞ çalışmasının önceden tamamlanması durumunda enerji daha erken verilebileceğinden bu durum ilgililerce dikkate alınmalıdır” uyarısında bulunuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık