Dikkat: Yarın ‘elektrik kesintisi’ var!

ÖNDER Haber -

Dikkat: Yarın ‘elektrik kesintisi’ var!

TEİAŞ 21. Bölge Müdürlüğü, Muğla İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğü’nden yapılan açıklama-duyuruda; Milas Trafo Merkezinde gerçekleştirilecek genel bakım çalışmaları kapsamında 20 Mart 2016 Pazar günü (yarın), 08:00-13:00 saatleri arasında ilçemizin büyük bir bölümünde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Kesinti kapsamında; Güllük, Dörttepe, Boğaziçi, Kemikler, Akyol, Yaka, Ekinanbarı, Koru, Ağaçlıhöyük, Gökçeler mahalleleri ile Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali ve Hava Meydan Komutanlığı tesislerine Bodrum İlçesi üzerinden enerji verilecek, ancak kısıt şartlarının oluşması durumunda belirtilen yerleşim merkezlerinin tamamına veya bir bölümüne enerji sunulamayabileceğine dikkat çekilen açıklamada;

“Milas TEİAŞ 154 kV Milas Trafo Merkezi Milas İlçe Merkezi ile İlçeye bağlı Çamiçi, Beçin, Selimiye, Mahallelerinin içinde olduğu toplam 91 mahalleye elektrik verilemeyecektir” denildi.

Konuyla ilgili açıklamada ayrıca:

“1.YEAŞ Yeniköy T.S.’den beslenen Ören Beldesi ile Bayır, Gürceğiz, Akçakaya, Çakıralan, Dereköy, Pinar, Sekköy, Hüsamlar, Çamlıca, Kalem, Alatepe, Kultak, Çökertme, Gökbel, Bozalan, Yoğunoluk, Türkevleri mahalleleri kesintiden etkilenmeyecektir.

2.Elektrik verilemeyecek yerleşim merkezlerindeki kendi tesislerinde bakım planlayan ilgililerin güvenlik önlemlerini almaları gerekmektedir. Diğer yandan TEİAŞ çalışmasının önceden tamamlanması halinde enerji daha erken verilebileceğinden, bu durumun ilgililerce dikkate alınması gerekmektedir” şeklinde bilgiler paylaşılarak uyarılarda bulunuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık