Dönmez, Özkaya, Kaya ve Bölükbaş’tan MİTSO’ya ziyaret

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Dönmez, Özkaya, Kaya ve Bölükbaş’tan MİTSO’ya ziyaret

Son Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez, Bafa Muhtarı Ahmet Özkaya, Bafa Zeytinspor Kulübü Başkanı Ahmet Kaya ve Bafa Boğa Güreşi Tertip Komitesi Başkanı Hüseyin Bölükbaş’ın, MİTSO’yu ziyaret ederek MİTSO yönetimine yeni dönemde başarı diledikleri bildirildi.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, MİTSO’nun Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ile Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Tiryakioğlu’nun Bafalı olması nedeniyle özellikle gurur duyduklarını belirten Dönmez, Özkaya, Kaya ve Bölükbaş, MİTSO Yöneticilerine Milas zeytinyağına coğrafi işaret alınması ve zeytinyağının tanıtımı için yaptığı çalışmalar nedeniyle de teşekkür ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de ziyaretleri ve iyi dilekleri nedeniyle Bafalı konuklarına teşekkür ederek kendilerini İzmir’de, 9 Mayıs’ta açılacak ve 12 Mayıs’a kadar sürecek Olivetech İzmir Şarap, Peynir, Zeytin ve Zeytinyağı Fuarı’na davet etti.

Fuar için 9 Mayıs’ta Milas’tan İzmir’e iki otobüs kaldıracaklarını belirten Özer, “Fuarda Milas zeytinyağını tanıtmak için bir stant açıyoruz. Üyelerimizi de götürmek için Milas’tan iki otobüs kaldıracağız.Sizleri de bekliyorum” dedi.

Milas’ta zeytin ağacının en çok Bafa’da bulunduğunu belirten Özer, “Milas’ın en çok zeytin ağacının bulunduğu bölgemiz Bafa. Bu nedenle sizlerin zeytinyağımıza çok önem vermeniz gerekiyor.Sizlerden, coğrafi işaretini aldığımız Milas zeytinyağı kalitesinde zeytinyağı üretmenizi bekliyorum” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık