Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Dr. Mete Ersoy Ortaokulu da mezunlarını uğurladı

İlçemizin köklü eğitim kurumlarından, hayırsever merhum Dr. Mete Ersoy’un adını taşıyan ortaokul da, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nı tamamlayarak mezunlarını, düzenlenen mezuniyet töreniyle uğurladı. 8’nci sınıf öğrencilerinden okul birincisi Nefise Turgut, mezuniyet kütüğüne plaketini çakarken oldukça duygulandı.

Dr. Mete Ersoy Ortaokulu da mezunlarını uğurladı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı geride kalırken, ilçe merkezi ve bağlı mahallelerdeki okullarda, yılsonu mezuniyet töreni heyecanı yaşandı. İşte o okullardan biri de ilçe merkezindeki Dr. Mete Ersoy Ortaokulu oldu.

8’nci sınıf öğrencileri için düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü İbrahim Türker Yaşoğlu; “8’nci sınıf öğrencilerimizi mutlulukla, gururla yeni limanlara yol almak üzere okulumuzdan uğurluyoruz” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Değerli velilerimiz. Emanet olarak aldığımız kıymetli evlatlarınızı; şahsım, müdür yardımcılarım ve öğretmenlerimle, bütün enerjimizle, onların kendilerinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili-görgülü-yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak sizlere, büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar teslim ediyoruz.

Sevgili öğrencilerim. Bir devlet okulu olarak eğitim ortamınızı en iyi imkânlarla sizlerin hizmetine sunduk. Bu gururla mezun olduğunuz okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.

Sizden sahip olmanızı istediğim üç şey; sağlığınız, mutluluğunuz, ahlaklı ve başarılı olmanızdır. Hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız. Sizlerden dürüst, adil ve iyi birer insan olmanızı, geçmişini ve değerlerini bilerek yol almanızı arzuluyorum.

Değerli misafirlerimiz. Çocuklarımızın eğitiminde ve gelişimlerinde büyük özveri gösteren öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Velilerimize, yüreği güzel evlatlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Organizasyonda emeği geçen öğretmenlerime, okul aile birliği yönetimime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız gençler, yolunuz açık olsun...”

Okul müdürü Yaşoğlu’nun konuşmasının ardından dereceye giren, sosyal faaliyetlerde okulu temsil eden öğrencilere ödülleri ve belgeleri verilirken, geçtiğimiz yıl kardeşi vefat eden engelli Öğrenci Ferhat Gezer de okuldan mezun olan öğrenciler arasındaydı ve o da mezuniyet törenine katıldı.

3 evladından ikisini kaybeden Anne Mürüvvet Gezer, yılın annesi olarak ödül plaketini Okul Müdürü İbrahim Türker Yaşoğlu’ndan aldı.

Okul birincisi olan 8/A sınıfı öğrencilerinden Nefise Turgut, 99,19 puanla okul birincisi olurken, okul mezuniyet kütüğüne plaketini çaktı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis