Dr. Mete Ersoy’da Sergi ve Kermes …

Adem KANKAYNAR -

Dr. Mete Ersoy’da Sergi ve Kermes …

Dr. Mete Ersoy Ortaokulu öğrencileri tarafından 2017 - 2018 eğitim - öğretim yılı başından itibaren bugüne kadar yapılan ‘Görsel Sanatlar’ ve ‘Teknoloji Tasarım’ ürünlerinden oluşturulan sergi açıldı. Öte yandan Okul Aile Birliği üyeleri de serginin açılışına özel, bir kermes düzenlediler.

Okulun spor salonunda düzenlenen sergi açılışına; İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, RAM Müdürü Yavuz Yıldırım, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, ilçe merkezindeki birçok okulun müdürleri, Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Müdürü İbrahim Türker Yaşoğlu ve okul öğretmenleri katıldı.

Serginin açılış kurdelası, açılışa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve diğer kurum amirleri tarafından kesildi ve ardından, eğitim - öğretim yılı başından bu yana öğrenciler tarafından üretilen yaklaşık 40 Teknoloji Tasarım ürünü ve 250’yi aşkın resmin sergilendiği sergi gezilerek öğrenci ve öğretmenlerden bilgi alındı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve diğer kurum amirleri, özellikle üç boyutlu resimlerin yer aldığı bölümü ilgi ile incelediler ve okulun Görsel Sanatlar Dersi Öğretmeni Sevtap Gezen’den, resimlerin nasıl yapıldığına ilişkin ayrıntılı bilgi aldılar.

Öte yandan, Teknoloji Tasarım Dersi Öğretmeni Belkıs Tengiz ise, bir yıl içinde öğrenciler tarafından yapılan ve oldukça ilginç olan Teknoloji Tasarım ürünleri hakkında bilgi verdi.

Serginin gezilmesinin ardından protokol üyeleri, okulun bahçesinde, Okul Aile Birliği üyeleri tarafından düzenlenen kermesi gezdiler.

Kermesin düzenlenme amacına ilişkin bilgi ise, Okul Aile Birliği Başkanı Rabia Tuna’dan alındı ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık