Duayenler MİTSO’da ağırlandı

Adem KANKAYNAR -

Duayenler MİTSO’da ağırlandı

İlçemizdeki emekli öğretmenlere geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde MİTSO’da bir akşam yemeği verildi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in ilçe dışında olması nedeniyle gecenin ev sahipliğini Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve bazı yönetim kurulu üyeleri yaptı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkan Vekili Zeynep Mat, Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve emekli öğretmenlerimizin eşleriyle birlikte katıldığı yemekte, mesleğin duayenleri adeta el üstünde tutuldu.

Etkinliğin olduğu saatlerde Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki tüm öğretmenlere akşam yemeği verilmesi nedeniyle MİTSO’daki yemekten erken ayrılan Kaymakam Arslan ve Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, etkinliği düzenleyen MİTSO yönetimine ve geceye katılan emekli öğretmenlere teşekkür ettiler.

 

“Hakkınızı ödeyemeyiz”

“Millet olarak bugünlere gelmemizde en fazla emeği ve payı olan siz değerli öğretmenlerimize ne yapsak azdır. Hakkınızı hiçbir şekilde ödeyemeyiz” diyerek, geceye katılımlarından dolayı emekli öğretmenlerimize teşekkür eden MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, mesleğin duayenlerine birer hediye sundu.

Yüksel’in ardından geceye katılan bazı öğretmenler de duygu ve düşüncelerini salondakilerle paylaşırken, gece, canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar hoş sohbet ortamında geçti ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık