Efsane sporcu Milas’ta!

ÖNDER Spor Haber /Hüseyin AÇAR -

Efsane sporcu Milas’ta!

Türk Karatesinin efsane ismi olan Haldun Alağaş, geçtimiz günlerde Milas’a gelerek önce Milas Belediye Başkanı ve Milas Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret edip bir süre görüştü.

3 Dünya ve 5 Avrupa Şampiyonluğu bulunan Türk Karatesinin efsane isimlerinden Haldun Alağaş, Başkan Tokat’ı ziyaret ettikten sonra da Milas Belediyesi Karatespor Kulübünü ziyaret ederek Belediyespor’un Karate Antrenörü Gazi Mustafa Yazıcığoğlu ve genç sporcularla bir süre antrenman yapıp sohbet etti.

Milas Belediyesi Karate Antrenörü Gazi Mustafa Yazıcıoğlu, karatenin efsane ismi Haldun Alağaş’ın ziyaretinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Böylesine başarılı bir Sensei ve hoca ile birlikte olmak bizler adına son derce mutluluk vericidir” dedi.

Kendilerine örnek olarak Sensei Haldun Alağaş’ı aldıklarını da vurgulayan Yazıcıoğlu, “Karate sporunda hocamızın Türk sporuna katkısı oldukça çok olmuştur” diyerek, kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

 

Haldun Alağaş kimdir?

1970 İzmit doğumlu sporcumuz Marmara Üniversitesi BESYO Mezunudur. Kocaeli Belediyesi Kağıtspor Kulübü Karate Sporu Koordinatörüdür. 3 Dünya, 5 Avrupa ve 1 Akdeniz Oyunları Karate Şampiyonluğu başarısını yakalamış olan Alağaş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık