Eğitimcilerden Emniyet’e anlamlı ziyaret

ÖNDER Haber -

Eğitimcilerden Emniyet’e anlamlı ziyaret

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve ilçemizdeki eğitim kurumlarının yöneticileri, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da, Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından düzenlenen iki terör saldırısında şehit olan güvenlik emekçileri için başsağlığı dilediler… Eğitimciler, çiçeklerle hazırlanmış Türk Bayrağı şeklindeki çelengi İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne bıraktılar…

İstanbul’da Cumartesi günü Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından düzenlenen iki terör saldırısında 36 polisimiz ile 8 sivil vatandaşımızın* yaşamını yitirmesinin ardından ülkemiz genelinde başlayan teröre karşı protestolar devam ediyor. (* Dün, haberimizi yayına hazırladığımız saatlerde edindiğimiz ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından verilen en son bilgiye göre, İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen terör saldırılarında 36’sı polis 44 kişinin şehit olduğu açıklandı. Saldırıda 155 kişi de yaralandı. Yaralılardan 14’ü yoğun bakımda.)

İlçemizde eğitim kurumlarında görev yapan yöneticiler Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin de katılımıyla dün sabah saat 10’da Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden başlayarak, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne doğru kırmızı beyaz karanfillerle yapılmış Türk Bayrağı şeklindeki çelenkle sessiz bir yürüyüş gerçekleştirdiler.

Yürüyüşün ardından çelengi Emniyet Müdürlüğü önüne bırakan Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Şube Müdürü Akın Coşkun ile Milas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu’nu makamında ziyaret ederek başsağlığı diledi.

 

Biz etle tırnak gibiyiz

Makamda kısa süren ziyaretin ardından Emniyet Müdürü Yörükoğlu, kurum önünde bekleyen eğitimcilerin yanına inerek bir konuşma yapıp birlik beraberlik mesajı verdi.

Türkiye’nin polisiyle, öğretmeniyle, memuruyla, çiftçisiyle, halkıyla bir bütün olduğunu dile getiren Yörükoğlu, “Biz etle tırnak gibiyiz. Devletimizin bizlere vermiş olduğu görevler çok kutsal. Bizler kefenimizi giydiğimiz bilinciyle görevlerimizi devraldık. Ülkemiz ve vatanımız için şehadete yürümek için söz verdik, yemin ettik, ant içtik. Bu bizim mesleğimizin olmazsa olmazı. Sizlere duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Çok sağolun” dedi.

Canlarımız,

ciğerlerimiz

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ise, “Eğitim camiası olarak 38 şehidimizin hepsinin üzüntüsünü yüreğimizde duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Canlarımız, ciğerlerimiz olan Emniyet teşkilatımızın bu üzüntülü gününde yanında olmak istedik” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından şehitler için dualar okundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık