Eğitime, bir çanta dolusu destek

​ÖNDER Haber -

Eğitime, bir çanta dolusu destek
  • 21 September 2016, Wednesday 6:29

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla harekete geçen Milas Belediyesi’nin, ihtiyaç sahibi öğrencilere, içinde çeşitli kırtasiye malzemelerinin bulunduğu toplam 1000 adet çanta dağıtımı gerçekleştireceği bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, dağıtımı Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak çantalardan edinmek isteyen öğrencilerin Belediye hizmet binasında bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor. Müdürlük tarafından yapılacak değerlendirme sonucu, belirlenecek olan öğrenciler Çanta-Kırtasiye yardımından yararlanabilecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve eğitime verdikleri desteğin artarak süreceğini belirten  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Yeni bir eğitim öğretim yılına girmiş olmamız münasebetiyle tüm öğretmen ve öğrencilere, başarı ve sevgi dolu bir eğitim öğretim dönemi geçirmelerini diliyorum. Eğitim, toplumumuzun gelişimi, Cumhuriyetimizin temel değerlerinin korunması ve geleceği açısından çok önemli bir yere sahiptir. Biz Milas Belediyesi olarak, eğitimin bu önemini dikkate alıyor ve sürekli eğitim hizmetlerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Eğitime verdiğimiz destek artarak devam edecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık