Eğlence ve Kültür Bir Arada

​​​​​​​Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği, 2024 yılı faaliyetlerine kültür ve müzik dolu bir gece ile başlıyor. Dernek tarafından 29 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 21:00’de Milas Belediyesi Toplantı ve Evlendirme Salonu’nda müzik öğretmeni Ali Çakır şefliğinde bir Türk Halk Müziği gecesi düzenleyecek.

Eğlence ve Kültür Bir Arada

Her yıl olduğu gibi belirlenen konu üzerinden yapılan etkinliğin bu yılki konusu “Kültürel yozlaşma ve önlenmesi” olacak. Selimiye ÇPAL Türk dili ve edebiyatı öğretmeni konuşmacı olarak etkinlikte yer alacak.

Ayrıca derneğin koro ekibi, Milas Anadolu Lisesi ve Sakarya Ortaokulu da etkinlikte yer alarak destek verecek. Etkinlik, Gülay Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı “Yurtlarımız Toyarımız” televizyon programı ile geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, tüm Milas halkını ve Yörük dostlarını 29 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 21:00’de Milas Belediyesi Toplantı ve Evlendirme Salonu’nda yapılacak olan özel geceden sonra, 4 Haziran 2024’te ikinci bir programın düzenleneceğini, öğretici ve bilgilendirici etkinliklerin devam edeceğini duyurdu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık