Ehliyetsiz sürücü can aldı!..

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Ehliyetsiz sürücü can aldı!..

İlçemizde hafta sonu meydana gelen trafik kazasında ehliyetsiz bir sürücü can aldı …

Kaza ilçemize bağlı Kısırlar mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki O.D. idaresindeki 48 KJ 620 plakalı otomobil, Demirciler mahallesi istikametinden Kısırlar’a doğru seyir halindeyken mahalle içinde yol kenarında yaya olarak bulunduğu ileri sürülen 60 yaşındaki Emel Yıldırım adlı yurttaşa çarptı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra yol kenarındaki dere yatağına düşerek durabildi.

Meydana gelen kazanın ardından, görgü tanıklarının iddialarına göre, kazaya karışan araç sürücüsü O.D. araçtan çıktı ve yaralı halde olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.

Durumun vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle olay yerine Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Emel Yıldırım’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Jandarma ekipleri ise olay yerinden yaralı halde uzaklaşan araç sürücüsü O.D.’nin 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne gittiğini tespit ederek şahsı hastanede gözaltına aldı.

Gözaltına alınan sürücünün yapılan kimlik sorgusunda ehliyetinin bulunmadığı belirlenirken, kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık