“Ek binanın yapımına ne zaman başlanacak?”

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

“Ek binanın yapımına ne zaman başlanacak?”

Dr. Mete Ersoy Ortaokulu yanındaki arsada, Hayırsever yurttaşımız Dr. Mete Ersoy tarafından yaptırılmak istenen ek bina, yüklenici firmaya inşa bedelinin peşin ödenmesine rağmen yaklaşık 1,5 yıldır yapılmayı bekliyor.

Geçtiğimiz hafta sona eren 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında yaşanan bina yetersizlikleri nedeniyle sıkça gündeme gelen, özellikle de öğrenci velileri tarafından dillendirilen ek binanın yapımı, yaklaşık 1,5 yıldır bir türlü başlamıyor.

Geçtiğimiz yıl, derslik yetersizliği yüzünden bir sınıf, ilkokul binasında öğrenim görmek zorunda kalmış.

İçinde 4 adet derslik, çok amaçlı bir toplantı salonu ve kantin yapılacak olan arsayı bağışlayan ve bina için tüm maliyeti karşılamak isteyen Dr. Mete Ersoy tarafından, hesaplanan inşaat bedeli peşin olarak ödenmesine rağmen binanın yapımına neden bir türlü başlanmadığı ise en çok sorulan soru …

Henüz temeli bile atılmamış, sadece çevresinde koruma amaçlı çekilen panolar olduğu halde yapımı beklenen ek bina, geride bıraktığımız yıl içinde “ha başlandı / ha başlanıyor” diye sıkça gündeme gelmişti.

Okul Aile Birliği üyeleri ve diğer öğrenci velilerinin bir an önce başlatılıp hizmete sunulmasını istedikleri ek bina, halihazırda eğitim öğretim gören öğrencilerin sınıflara dağılımında bir rahatlama sağlayacak olmasının yanında ve dolayısıyla okul yöneticilerine de rahat bir nefes aldıracak ve elbette hayırsever yurttaşımız Dr. Mete Ersoy’un bir hayali daha gerçekleşmiş olacak ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık