Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Ekizköy’ün su sorunu çözüldü!..

Ekizköy’ün su sorunu çözüldü!..

Ekizköy’ün su sorunu çözüldü!..

Milas’ın Ekizköy mahallesi, Yeniköy Termik Santrali’nin depolarından su aldıkları için, sık sık su kesintileri yaşadıklarından yakınıyorlardı. Bu bölgedeki depo ile mahalle arasındaki hatlar ise MUSKİ’nin sorumluluk alanındaydı ve eski oldukları için sık sık arıza yapıyor ve mahalleli kesintisiz su kullanamıyordu.

Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Milas ilçesinin Ekizköy Mahallesinde içme suyu hattının bin 400 metresi yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. MUSKİ ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda vatandaşların kesintisiz su almaları sağlandı.

MUSKİ’den verilen bilgiye göre, MUSKİ’nin çalışmalarını yakından takip eden Ekizköy Mahallesi Muhtarı Muhsin Bilge şunları söyledi: “MUSKİ’nin yaptığı bu çalışmayla artık vatandaşlarımızın evlerinden sular akıyor. Pandemi döneminde suyun önemi iyice arttı. Bu çalışmaları yaparak köyümüzde kesintisiz su almamızı sağlayan başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün olmak üzere MUSKİ ekiplerine teşekkür ediyorum.”

Biz de özellikle geçtiğimiz yaz aylarında, pandemi koşulları altında susuz kaldıkları için sık sık eylem düzenleyen Ekizköylülerle görüşerek, hatların yenilenmesi sonucu su kesintilerinin ortadan kalktığını teyid ettik. Ekizköylüler, su sıkıntılarını dile getirirken sık sık video çekerek ve sosyal medyada paylaşarak, dertlerini dile getirmeye çalıştıklarından, hatların yenilenmesi sonrası, “bir video çekip teşekkür etmek istedik, ama sonradan düşündük, bu zaten MUSKİ’nin göreviydi, yapmaları gerekiyordu. O nedenle video çekip yayınlamaktan vazgeçtik, ama şu anda bir sıkıntımız yok, sularımız akıyor” dediler.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis