Elektrik kesintileri …

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

Elektrik kesintileri …

 

30 Aralık 2017 Cumartesi

İlçemiz Hayıtlı Mahallesinde yapılacak olan Trafo binası bakım çalışması nedeniyle 30 Aralık 2017 Cumartesi günü 9:00 ile l6:00 saatleri arasında, Hayıtlı Mahallesi 23 Nisan Bulvarı, Bahçelievler mevkii, Menteş yolu üzeri, Barış, Ahmet Kozak, Ahmet Gazi, Şair Ulvi Akgün, Lozan, Şeftali irimi, Manolya, Mimoza, Orkide caddelerinde, Nilüfer, Saray, Sedir, Kartopu, Portakal, 1.,2.,3.,4.,5., 6. Bahçelievler sokaklarda, Hükümet Konağı, Migros, Pomelon bölgesinde ve buna yakın yerlerde bulunan özel trafolu aboneleri etkileyecek şekilde enerji kesintisi uygulanacak.

 

30 Aralık 2017 Cumartesi

TEİAŞ 21. Bölge Müdürlüğü, Muğla İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Yeniköy Termik Santrali Trafo Merkezi’nde 2017 yılı 154 kV bara gerilim trafolarının test işlemleri, 154 kV ana bara ayırıcılarının bakım onarım çalışmaları ile Yeniköy ve Kemerköy Termik Santralleri OBS fiderlerinin direk, hırdavat kontrollerinin gerçekleştirilmesi yönünde 30.12.2017 Cumartesi günü 10:00 - 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, çalışmalar kapsamında ilçemize bağlı Bayır, Gürceğiz, Akçakaya, Çakıralan, Dereköy, Pinar, Sekköy, Çamlıca, Kalem, Yoğunoluk, Hüsamlar mahalleleri, TKİ Bağdamları ve Sekköy, YEAŞ Sosyal Site, YEAŞ Dereköy ham su pompaları ile Ören’de Belediyeye ait içme suyu ve Kemerköy Termik Santrali A-4 Kömür Hazırlama Tesislerine ve Menteşe ilçesine bağlı Dağpınar ve Zeytinköy mahallelerine belirtilen gün ve saatler arasında enerji verilmeyecek.

Aynı gün ve saatler arasında ayrıca ilçemize bağlı Ören, Alatepe, Kultak, Çökertme, Gökbel, Bozalan ve Türkevleri Mahalleleri ile Menteşe ilçesi Sarnıç Mahallesi’nin Akbük mevkii ve Bodrum ilçesi, kısıt koşulları kapsamında enerjilendirilecek. Ancak kısıt şatlarının oluşması durumunda, belirtilen yerleşim merkezleri ile özel trafolu müşterilere elektrik verilemeyebilecek.

Açıklamada ayrıca, enerji verilmeyeceği belirtilen yerleşimlerdeki tesislerinde bakım planlayan ilgililerin kendi güvenlik önlemlerini almalarının gerektiğine dikkat çekilerek, “TEİAŞ çalışmasının önceden tamamlanması durumunda enerji daha erken verilebileceğinden bu durum ilgililerce dikkate alınmalıdır” uyarısında bulunuldu.

 

2 ve 3 Ocak 2018

tarihlerinde

İlçemiz Hacıapti Mahallesinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışması nedeniyle 2 ve 3 Ocak 2018 tarihlerinde 9:00 ile 16:00 saatleri arasında Hacıapti Mahallesi Eski Aydın Caddesinde ve 1., 2., 3., 4., 5. ve 7. Bağ sokaklarda ve İlçe Jandarma Komutanlığı çevresindeki bölgede elektrik kesintisi uygulanacak.

 

3 Ocak 2018

Çarşamba günü

İlçemiz Boğaziçi Mahallesinde yapılacak yatırım tesislerinin devreye alınma çalışması nedeniyle 3 Ocak 2018 Çarşamba günü 9:00 - 12:00 saatleri arasında Boğaziçi Mahallesi Tuzla mevkiinde ve bölgedeki Shell akaryakıt istasyonu, Kösem Beton, Semkay Beton gibi özel trafolu aboneleri etkileyecek şekilde elektrik kesintisi uygulanacak.

 

4 ve 5 Ocak 2018

tarihlerinde

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada son olarak, ilçemiz Hacıapti Mahallesinde yapılacak olan Trafo binası bakım çalışması nedeniyle 4 ve 5 Ocak 2018 tarihlerinde 9:00 ile 16:00 saatleri arasında Hacıapti Mahallesi Eski Aydın caddesi Debboy mevkii, Güneş Mahallesi Labranda Bulvarı ile Kırcağız ve Kargıcak Mahallelerinin tamamında Çamlıyurt Mahallesi Dikmen ve İlamet mevkiilerinde ve bu bölgede bulunan Adliye binası, TARİŞ Zeytinyağı Fabrikası, Labranda Su İşletmeleri, Üstekler, Akın Beton, Mezbaha, Balser, Kumsan kum, Hidrohas, Aybil Maden gibi özel trafolu aboneleri etkileyecek şekilde enerji kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık