Emek Mahallesi’ne bir park daha

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Emek Mahallesi’ne bir park daha

Milas Belediyesi tarafından ilçemiz merkezinde hizmete sunulan parklara bir yenisi daha eklendi.

 

Emek Mahallesi’ne yeni park

Emek Mahallesi’nde açılan, içinde mini futbol sahaları, çocuk oyun grupları, dinlenme alanları ve spor aletlerinin yer aldığı yeni parkın adının Mayıs ayı Belediye Meclis toplantısında belli olacağı bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin hemen hemen her bölgesinde yapılan parklara bir yenisi daha eklendi.

Çalışmalar kapsamında parkı olmayan mahalle kalmadığı ve birçok mahallede artık ikinci hatta üçüncü parkların vatandaşların hizmetine sunulmaya devam edildiği bildirildi.

 

1.600 metrekare büyüklüğünde

Yeni park ile ilgili bilgi veren Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Çoban; “Parkımız yaklaşık 1.600 metrekare büyüklüğünde bir park olup içerisinde mini futbol sahaları, dinlenme merkezleri, çocuk oyun grupları ve spor alanları yer almaktadır. Bölgede yaşayan çocukların akın ettiği park, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Çocukların oynayabileceği, gençlerin vakit geçirebileceği, mahalle sakinlerinin dinlenebileceği yeni parkımızın Emek mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarımız kapsamında mevcut parklarımızı da revize ediyoruz. Hayıtlı mahallemizdeki Demokrasi parkımızı da yenileyip modern hale getirdik. Diğer mahallelerimizdeki parklarımızda da revizyon işlemlerimiz devam edecek” dedi.

 

Yeni park alanları için çalışmalarımız devam ediyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Bu parkımız ile Milas’a yeni bir yeşil alan daha kazandırmış olduk. Şu anda yapımı devam eden de birçok parkımız var. Sadece şehir merkezinde değil kırsal mahallelerimizde de yeni park alanları için çalışmalarımız devam ediyor. İmkanlarımız doğrultusunda Milas’ın her yerinde yeni parklar için müthiş bir çalışma içerisindeyiz. Mevcut parklarımızı da gözden geçirip modern hale getiriyoruz. Bu konuda çok yoğun çalışan başta Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık