Emek Mahallesine Yeni Park

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Emek Mahallesine Yeni Park

Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Emek Mahallesi’nde yeni bir parkın yapım çalışmasına başladı. Yapımının kısa sürede tamamlanması hedeflenen park, mahalle halkının keyifle vakit geçireceği bir alan olacak.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, toplam alanı 1714 metrekare olan parkın içinde 220 metre uzunluğunda yürüyüş yolu, Spor aletleri, Çocuk oyun alanı, Suni çim mini futbol sahası, Oturma grupları ve Dinlenme alanları olacak.

Çalışmayla ilgili açıklama yapan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz; “İlçemize yeni yeşil alanlar ve parklar kazandırmak için projelerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Emek Mahallemizde de böyle bir ihtiyaç bulunuyordu. Söz konusu araziyi düzenleyerek mahalle sakinlerimizin huzurlu bir şekilde vakit geçirebilecekleri bir park yapıyoruz. Çocuklarımızın gönüllerince vakit geçirebilecekleri, gençlerimizin sportif faaliyetlerini en uygun şekilde yapabilecekleri bir park yapıyoruz. Yakın bir zamanda bitecek bu parkımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık