‘Engelsiz Gezi’ düzenlendi

ÖNDER Haber -

‘Engelsiz Gezi’ düzenlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin, engelli bireylerin sosyal hayata daha etkili katılımları için yaptığı etkinlikler kapsamında İzmir Sasalı Doğal Yaşam Parkına gezi düzenlediği bildirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde faaliyet gösteren Engelli Dernekleri ile birlikte düzenlediği ‘Engelsiz Gezi’ye çok sayıda engelli birey ve yakınları katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Menteşe, Marmaris, Milas ve Bodrum ilçelerinden geziye katılanlar, gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdiler. Aileler, bu gibi organizasyonlarla, farklı ilçelerden gelen engelli bireyler ve ailelerini tanıma fırsatı bulduklarını ve kendilerine bu olanağı yaratan Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiklerini söylediler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, “Engelli Dostu Muğla” için birçok çalışma ve proje yaptıklarını belirterek, “Engelli vatandaşlarımız ve ailelerinin daha çok sosyal yaşama katılabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak gayretle çalışıyoruz. Düzenlediğimiz etkinlik ve gezi programlarıyla farklı ilçelerdeki engelli çocuklarımızı ve ailelerini bir araya getiriyor birbirlerini tanıma ve kaynaşma fırsatı sağlıyoruz. Ayrıca engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için kısa süre önce başlattığımız ve engelli nakline uygun tam donanımlı, teknolojik özelliklere sahip 5 adet engelli nakil aracıyla il genelinde bugüne kadar 430 engelli vatandaşımıza hizmet verdik. Engelsiz bir Muğla için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık