Ersin Köksal güven tazeledi

ÖNDER Haber / Hüseyin AÇAR -

Ersin Köksal güven tazeledi

Milas Gençlik Spor Kulübü, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Ersin Köksal’ın tek aday olarak katıldığı kongrede, önümüzdeki dönem kulübün hedeflerini gerçekleştirmek için güçlü bir yönetim kurulu oluşturuldu.

Milas Belediyesi Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Salonu’nda gerçekleştirilen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin’in divan başkanlığını yaptığı kongreye; Milas Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Çınar ve Faik Karagöz, CHP Milas İlçe Başkanı Hüseyin Çöllüoğlu, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Ahmet Karabıyık, Milas Belediyesi Beçinspor Kulübü Başkanı Erhan Çiftçi, Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kasım Özkan, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, oda ve derneklerin temsilcileri, 2000’li yıllarda Yeni Milasspor’u çalıştıran Alaaddin Naganlu, mahalle muhtarları ve spor camiasının temsilcileri katıldı.

Başka bir programa katılacak olmaları nedeniyle kongreden erken ayrılmak durumunda oldukları gerekçesiyle, kısa bir konuşma yapan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar, Başkan Muhammet Tokat’ın selamlarını ileterek konuşmasına başladı ve Milas Belediyesi olarak ilçedeki tüm spor branşlarına, amatör spor kulüplerine her konuda destek olmaya devam edeceklerini söyledi ve kongrenin hayırlı uğurlu olmasını ve oluşacak yeni yönetime de başarılar diledi.

Kongrenin gündem maddelerinin okunmasıyla başlayan toplantıda, faaliyet raporu, gelir gider hesapları okunarak ibra edilirken, Kulüp Başkanı Ersin Köksal kürsüye gelerek, görevde bulundukları süreçte neleri başardıklarını ve önümüzdeki dönem hedeflerini aktardı.

Köksal; “Bugün kulübümüz için tarihi bir gün… Kulübümüz çağın gereklerine uygun tüzük tadili yapmış genç, dinamik, her biri kendi alanında başarılı olan iş adamı ve kamu yöneticisi çok değerli arkadaşlarımız ile yoluna devam edecektir.

Bundan 2,5 yıl önce yönetim kurulu arkadaşlarımız ile yapmış olduğumuz 8 yıllık stratejik plan ile hedeflerini belirlemişti.Geride kalan 2,5 yılda hedefimizden sapmadan, hiçbir ödün vermeden yolumuza devam etmekteyiz.2,5 yıllık bu sürede belki kamu oyunda popülist yaklaşımlarımız olmadı ama gerçekten yapmış olduğumuz başarılı çalışmalar spor kamuoyu tarafından takdirle karşılanmaktadır.

MGS Kulübü’nün altyapılara önem vermesinin gururunu bugünlerde çok daha yoğun bir duygu ile yaşamaktayız.Kulübümüzde spor yapan çocuklarımızı önce iyi ahlak, iyi insan, milli, manevi değerlerimize sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmek, sonrasında bedenen gelişimlerine katkı sağlayan bir spor kulübü olmak temel hedeflerimizdendir.

Bu hedefler çerçevesinde 2015 - 16 ve 17 yıllarında altyapı takımlarımız büyük başarılar elde etmişlerdir.

Futbol branşında, takımımız ikinci amatörde şampiyon olarak birinci amatör kümeye çıkmıştır.U16 takımımız grup 4’üncüsü olmuş, U15 takımımız grup şampiyon olmuş ve averaj ile Muğla 3’ncüsü olmuştur. U14 takımımız grup ikincisi olmuş Play Off oynamış,  U13 takımımız grup şampiyon olmuş Play Off oynamış, U12 takımımız grup ikincisi olmuş, U11 takımımız grup şampiyonu olmuş ve averaj ile Muğla ikincisi olmuştur.

Judoda; Ece Zurnacı Türkiye 5’incisi olmuş, Kick boksta; Berkant Aşıcı, Gençler Türkiye birincisi ve ikincisi, Abdullah Gökçe Yıldızlar Türkiye üçüncüsü, Mert Kaya Dalkıran iki defa Türkiye 3’üncüsü olmuştur.

Bu bahsettiğim başarılara biz sadece aracı olduk.Bu başarılar hepimizindir. Her zaman manevi desteğini hissettiğimiz Kaymakamımız Sayın Eren Arslan’a, bizi hiçbir zaman geri çevirmeyen maddi manevi desteğini sağlayan Milas Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat’a, Oda başkanlarımıza, Milas halkına, sizlerin huzurunda teşekkürü bir borç biliriz” dedi ve sözlerini, “çocuk kaçırılmaları ve ölümleri, kadına şiddet” konusunda yaşanan olumsuzluklara ilişkin şu sözlerle sürdürdü:

“Basında hemen her gün duyduğumuz çocuk kaçırılmaları ve ölümleri, kadına şiddet hepimizi derinden yaralamaktadır. Çocuklarımıza ve kadınlarımıza yapılan her türlü şiddeti lanetliyor ve kınıyoruz.MGS olarak bugünün küçüğü yarının büyüğü olacak olan çocuklarımızın eğitimleri son derece önem arz etmektedir.Değerli misafirlerimiz biraz sonra yapılacak olan seçimde görev başına gelecek olan ekip gerçekten vizyon ve her biri kendi alanında başarılı şahsiyetler.Sizlerin vereceği her destek ve güç geleceğe yatırımdır. Her zaman söylenen bir söz vardır, ‘bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın’. Bu sözler artık geride kaldı.Toplumda yaşanan bir olay hepimizi etkilemektedir. Düşünün, madde bağımlısı bir çocuğunuzun istem dışı da olsa

kime zarar vereceğini nereden bilebiliriz. İşte değerli misafirlerimiz, spor kulübümüzde spor yapan bir çocuk haftada 3 gün antrenman 1 gün maç için bizimle oluyor.Zaten boş zamanı kalmıyor ve kötü bir alışkanlığa alışması da mümkün değil.

Milas Gençlik Spor Kulübü olarak tüm resmi bayramlara İzci ve Taekwondo branşlarımız ile katıldık.Ayrıca ilçemizde düzenlenen Zeytin Hasat Şenliği ve Balık Festivaline de destek verdik.MGS olarak kurumsallaşmak adına adımlarımızı atacağız.Atapark’ta bulunan reklam panomuzu daha işlevsel ve etkin kullanarak gelirlerimizi arttırmak istiyoruz.Değerli oda başkanlarımızdan ve esnaflarımızdan bu konuda destek bekliyoruz.

21 Eylülde Emre Aydın konseri yapıyoruz, bunun için kaporamızı yatırmış bulunmaktayız.Salon sporları ile ilgili çalışmalarımızı yapmak ve bu yönde hareket etmek istiyoruz.Kayıtlı olan 81 üye sayısını her yıl 50 kişi arttırarak 3 yılın sonunda düzenli aidat ödeyen 200 üye sayısına ulaştırmak istiyoruz.Aylık 3.000 TL gelir hedeflemekteyiz.

Önümüzde üç yıllık süreçte Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden kiralamış olduğumuz Milas Gençlik Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’ni herkesin spor yapabileceği bir yaşam alanı haline getirmek istiyoruz. Amatör takımımızı bu yıl Süper Amatör Lige çıkartmak, alt yapılarda en az üç kategoride Muğla şampiyonu olmak istiyoruz.

Önümüzdeki dört yıllık süreç içinde ise amatör takımımızın mutlaka BAL Ligi veya bir üst ligde mücadele etmesi için çalışmalarımız devam edecektir.

Merdivenleri tek tek çıkmak istiyoruz.Biliyoruz ki günlük ve plansız başarılar sadece günü kurtarmak içindir.MGS olarak hedefimizden şaşmadan planlarımız çerçevesinde hedefimize ulaşmak için yeni ekibimizle yola çıktık” dedi ve kongreye katılanlara teşekkür edip yeni yönetim kurulunu oluşturacak isimleri okuyarak sahneye davet etti.

Milas Gençlik Spor Kulübü’nün yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU

Ersin Köksal, Şafak Kaya, Süleyman Karatoprak, İlker İğdeli, Ahmet Yalçın, Aytekin Kanal, Özkan Avcılar, Ramazan Şimşek, Ercan İnce, Erhan Dedek, Süleyman Onur Çırak, Bülent Sezgin, Hüseyin Kalay, Hakan Esen ve Çağrı Uzun.

DİSİPLİN KURULU

Vedat Atabek, Ömer Faruk Başer ve Levent Aycan.

DENETİM KURULU ÜYELERİ

Ali Elçi, İlker Kasapoğlu ve Enes Akdağ.

ASKF DELEGELERİ

Aygün Kaya, Şafak Kaya ve İlker İğdeli.

KULÜP TEMSİLCİLERİ

Mustafa Sezgin, Kamil Meşeci, Hasan Gül, Mehmet Karakuş, Coşkun Şenol, Abdullah Güzey, Hüseyin Açar, M. Demirel Varlıoğlu, U. Onur Bozer, Tuncay Mumcu, Eşref Arslan, Fatih İnpınar, Şadiya Bengü ve Nazik Akar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık