Esinti Restoran’ın çok özel konukları vardı

Adem KANKAYNAR -

Esinti Restoran’ın çok özel konukları vardı

Birleşmiş Milletler üyesi olan tüm ülkelerde her yıl, 10 - 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Engelliler Haftası” nedeniyle, ilçemize bağlı Menteş Mahallesi’ndeki Esinti Restoran, çok özel konuklarını ağırladı.

M. Önol Karadeveci Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören yaklaşık 25 kişilik öğrenci grubu, öğretmenleriyle birlikte, ilçemize bağlı Menteş Mahallesi’ndeki Esinti Restaurant’ta çok farklı bir gün geçirdiler.

Birleşmiş Milletler üyesi olan tüm ülkelerde her yıl, 10 - 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Engelliler Haftası” nedeniyle Esinti Restoran’da gerçekleşen etkinlikte, Merkez’de eğitim gören öğrenciler, yemeğin ardından doyasıya eğlenirken, işletme sahibi Burhan Sönmez, bu hafta kapsamında işletme olarak farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapmak istediklerini belirterek;

 “Toplumumuzun önemli bir parçasını oluşturan engellilere her kesiminin sahip çıkması, onların topluma kazandırılmaları ve kimseye muhtaç olmadan üretken duruma gelmeleri için gereken çalışmaların yapılması, desteğin verilmesi ve istihdam imkânlarının da yaratılması gerekmektedir. Umarız önümüzdeki hafta, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de, engelli vatandaşlarımızın sorunlarıyla, bu sorunların çözümüne yönelik çeşitli faaliyetlere yer verilir, onların topluma kazandırılmasına yönelik daha ciddi adımlar atılır” diyerek, hafta başlamadan onlarla bir araya gelip farkındalık yaratmaya çalıştıklarını söyledi.

Birlikte yenilen yemeğin ardından gönüllerince eğlenen öğrencilere, işletme çalışanları da katılırken, etkinlik günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık