Farkındalıkları arttırıcı bir oyun

ÖNDER Haber / Hüseyin AÇAR -

Farkındalıkları arttırıcı bir oyun

Milas Atatürk Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi ile Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu öğrencileri, birlikte sahneledikleri oyunla, “sigara, alkol ve internet bağımlılıklarıyla mücadele”de farkındalıkları arttırıcı çok anlamlı mesajlar verdiler.

Milas Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Başaran’ın yönetmenliğini yaptığı ve 3 bölümde “sigara, alkol ve internet bağımlılığı”nın kişilere verdiği büyük ve yıkıcı zararları anlatan 1,5 saatlik oyun, 24 Mayıs Çarşamba günü Milas Halk Eğitimi Merkezi Salonunda sahnelendi.

İki okulun öğrencilerinin sahnedeki uyumu ve başarılı performansları oyunu izlemeye gelenlerin beğenisini kazandı ve alkışını aldı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu Müdürü Erdal Ayaz, Milas Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Er ve çok sayıda kurum müdürleri ve öğrencilerin izledikleri oyun sonrasında Milas Öğrenci Geliştirme ve Destekleme programı Sorumlusu Hasan Karabağ, oyunun yönetmenliğini yapan ve üçüncü oyunda rol alarak sahnede başarılı bir performans sergileyen Hasan Başaran’a çiçek vererek teşekkür etti.

Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu Müdürü Erdal Ayaz da yaptığı konuşmada, çocukları ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak için tüm eğitim camiasına görev düştüğünü belirterek, oyunda rol alan tüm gençleri kutladı. Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal da tüm oyuncuları kutladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık